مقاله آنتوسیانین ها و بررسی نقش آنها در سلامت انسان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله آنتوسیانین ها و بررسی نقش آنها در سلامت انسان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله آنتوسیانین ها و بررسی نقش آنها در سلامت انسان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آنتوسیانین ها و بررسی نقش آنها در سلامت انسان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله آنتوسیانین ها و بررسی نقش آنها در سلامت انسان :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
آنتوسیانین ها گروهی از رنگ دانه های محلول در آب موجود در میوه هایی با رنگ های قرمز،آبی و بنفش بوده محافظت کننده در برابر بیماری های قلبی عروقی از طریق کاهش انعقاد پلاکت های خونی، افزایش دهنده ی گردش کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)می باشند. همچنین رادیکال های آزاد را از بین برده و تصلب شراین را کاهش می دهد. آنتوسیانین ها، سطح تری گلیسیریدها و اسیدهای چرب آزاد را نیز کاهش می دهند. بینایی را افزایش داده، باداشتن اثر مهاری انتخابی بر رشد سلول های سرطانی برخی از انواع سرطان ها را کاهش می دهند و دیابت و آسیب های کبدی را بهبود می بخشند. شش نوع از آنتوسیانین ها در مواد غذایی حائز اهمیت می باشندو عبارتند از پلارگونیدین، سیانیدین، پنونیدین، دلفینیدین، پتونیدین و مالویدین
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.