مقاله اثر محافظتی عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر میگوی سفید سرتیز Metapenaeusaffinis نگهداری شده در یخچال ) ?C )4±۱


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محافظتی عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر میگوی سفید سرتیز Metapenaeusaffinis نگهداری شده در یخچال ) ?C )4±۱ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محافظتی عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر میگوی سفید سرتیز Metapenaeusaffinis نگهداری شده در یخچال ) ?C )4±۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محافظتی عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر میگوی سفید سرتیز Metapenaeusaffinis نگهداری شده در یخچال ) ?C )4±۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محافظتی عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر میگوی سفید سرتیز Metapenaeusaffinis نگهداری شده در یخچال ) ?C )4±۱ :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
عصاره چای سبز حاوی گروه هایی از ترکیبات پلی فنلی به خصوص کانکین ها می باشد که به عنوان ضد میکروب عمل کرده و اثرات بازدارندگی بسیار شدیدی در برابر گونه های مختلف باکتری های پانوژن موجود در مواد غذایی را دارند. همچنین، بسته بندی تحت خلاء یکی از روش های مناسب بسته بندی در به تاخیر انداختن فساد فراورده های دریایی است که موجب افزایش مدت ماندگاری و حفظ کیفیت کلی آبزیان برای مدت بیشتر می گردد. بنابراین در این تحقیق، تاثیر عصاره چای سبز و بسته بندی تحت خلاء بر روی تغییرات میزان بازهای از ته قرار، شاخص pH و آزمون میکروبی(باکتری هایکل و سرمادوست) میگوی سفید سرتیز Metapenaeus affinis طی نگهداری در یخچال به مدت ۱۰ روز مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج حاکی از آن بود که عصاره چای سبز به طور معنی دار(p<0/05) یار باکتریایی کل و سرما دوست میگوهای بسته بندی شده تحت خلاء را نسبت به نمونه شاهد کاهش دادند. میزان بازهای از ته قرار و شاخصpH نیز در نمونه های تیمار شده به طور معنی دارکمتر از شاهد شدند(p<0/05) بنابراین می توان نتیجه گرفت که عصاره چای سبز به همراه بسته بندی تحت خلاء می تواند در کاهش یار باکتریایی میگوهای بسته بندی شده مفید باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.