مقاله بررسی تغییرات میزان اسیدهای چرب برکیفیت بادام در استراتژی برنامه اصلاحی و پرورش آن


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغییرات میزان اسیدهای چرب برکیفیت بادام در استراتژی برنامه اصلاحی و پرورش آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغییرات میزان اسیدهای چرب برکیفیت بادام در استراتژی برنامه اصلاحی و پرورش آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغییرات میزان اسیدهای چرب برکیفیت بادام در استراتژی برنامه اصلاحی و پرورش آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغییرات میزان اسیدهای چرب برکیفیت بادام در استراتژی برنامه اصلاحی و پرورش آن :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
این تحقیق به منظور ارزیابی اثر نوع دانه گرده دهنده(اسکندرو تونو) بر میزان افزایش تغییرات اسیدهای چرب بادام در مراحل قبل و بعد از جوانه زنی بذور حاصل از دو رگ گیری انجام شد. از روش فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی در طی سال های ۹۰ و ۹۱ بر روی دو رقم تلاقی بادام شاهرود ۱۲ با ارقام گرده دهنده اسکندر و تونو استفاده شد. به منظور انجام عمل دو رگ گیری گل های رقم شاهرود ۱۲ در مرحله بالونی اخته شدند. همچنین گرده دو رقم اسکندر و تونو جمع آوری گردید و انتقال گرده در زمان مناسب انجام شد. پس از رسیدن میوه های دو رگ، آنها جمع اوری شده و به منظور مطالعه خواب بذور مورد مطالعه خصوصیات آنها، ابتدا با محلول ۲% قارچ کش تترامتیل تیورام دی سولفید به مدت ۲دقیقه ضد عفونی شدند. سپس بذور هر ترکیب به دو قسمت ۹۰ تایی( با پوست و بدون پوست) تقسیم شدند. تغییرات اسیدهای چرب در متیل اولتات که یکی از مهم ترین اسیدهای چرب موجود در بادام می باشد در دو رقم اسکندر و تونو با تلاقی شاهرود۱۲ درقبل و بعداز جوانه زنی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد که مقدار متیل اولتات در رقم اسکندر قبل از جوانه زنی ۷۳/۳۵% ، بعد از جوانه زنی ۷۶/۳۷% و در رقم تونو قبل و بعد از جوانه زنی به ترتیب ۷۶/۷۰% و ۷۷/۳۷% بوده است. براساس این تحقیق، افزایش اسیدهای چرب در رقم های بادام منجر به بهبود ارزش غذایی دانه ای بادام و افزایش وزن آن می گردد. بنابراین اثر افزایش میزان اسیدمتیل لینولتات در هر دو تلاقی دانه گرده رقم اسکندر و تونو با رقم شاهرود ۱۲ موثر ارزیابی شد. همچنین اثر دانه گرده رثم اسکندر با تلاقی شاهرود ۱۲ بیشترین میزان تغییرات متیل لینولتات را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.