مقاله بررسی اثرهای نانوپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه اسپرس درختی( Taverniera cuneifolia ) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاه


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرهای نانوپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه اسپرس درختی( Taverniera cuneifolia ) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرهای نانوپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه اسپرس درختی( Taverniera cuneifolia ) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرهای نانوپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه اسپرس درختی( Taverniera cuneifolia ) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرهای نانوپرایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی و رشد گیاهچه اسپرس درختی( Taverniera cuneifolia ) در مراحل جوانه زنی در شرایط آزمایشگاه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
گونه Taverniera cuneifolia گیاهی چندساله و مرتعی از خانواده بقولات است. هدف از این مطالعه تاثیر نانو برایمینگ بر خصوصیات جوانه زنی بذر Taverniera cuneifolia بود. به منظور بررسی خصوصیات جوانه زنی گونه مورد نظر، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار و ۵۰ عددبذر در هر تکرار مورد بررسی قرار گرفت و پارامترهای جوانه زنی ارزیابی شدند. تیمارهای نانو نقره شامل ۰(شاهد) ،۱۲۰،۸۰،۳۰ میلی گرم در لیتر در شرایط آزمایشگاه مورد بررسی قرار گرفت. داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. تفاوت بین میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن (۰/۰۱>P) مقایسه شد. نتایج حاصل از تجزیه واریانس و مقایسه میانگین ها نشان داد که بین تیمارها از نظر درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی در سطح ۱درصد تفاوت معنی دار وجود دارد و نانو برایمینگ بذر، افزایش درصد جوانه زنی و سرعت جوانه زنی را در پی داشته است. نانو برایمینگ بذرها با غلظت ۳۰ میلی گرم در لیتر موجب جوانه زنی بهتر درمقایسه با سایر سطوح غلظت ها شد. تیمار ۳۰ میلی گرم در لیتر بالاترین سرعت جوانه زنی را داشت که درمقایسه با تیمار ۱۲۰ میلی گرم در لیتر که کمترین مقدار این پارامتررا داشت ۲/۵۷ بذر در روز ، بیشتر بود. کمترین میانگین مدت زمان جوانه زنی را تیمارهای ۳۰ میلی گرم در لیتر با ۲/۲۳۱ روز کمتر در مقایسه با تیمار ۱۲۰ میلی گرم در لیتر داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.