مقاله بررسی عملکرد تغذیه ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger)


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد تغذیه ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد تغذیه ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد تغذیه ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد تغذیه ماهی قزل الای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استفاده از سطوح مختلف پروبیوتیک آسپرژیلوس نایجر(Aspergillus niger) :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پروبیوتیک ها میکروارگانیزم های زنده ای هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات مفیدی بر سلامتی میزبان دارند. در این تحقیق ، اثرات پروبیوتیکی سطوح مختلف قارچ آسیرژیلوس نایجر(Aspergillusniger) بر شاخص های تغذیه ای بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) مورد بررسی قرار گرفت. این مطالعه در قالب یک طرح کاملا تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار انجام بود که شامل تغذیه ماهیان با جیره های غذایی حاوی ۱۰۷×۱، ۱۰۷×۲ و ۱۰۷×۳ سلول در گرم غذا و شاهد با جیره پایه بدون پروبیوتیک بود. جهت انجام این آزمایش تعداد ۱۸۰ قطعه ماهی با میانگین وزنی(± خطای استاندارد) ۰/۰۸±۲۸/۷۴ گرم، به صورت تصادفی در ۱۲ حوضچه فایبر گلاس با تراکم ۱۵ قطعه ماهی در هرتانک توزیع گشتند. پس از ۸ هفته غذادهی با جیره های آزمایشی در انتهای دوره، شاخص های پروتئین و نسبت کارایی چربی در مقایسه با سایر تیمارها و گروه شاهد در ماهیان تغذیه شده با جیره غذایی مکمل سازی شده با ۱۰۷×۳ (سلول در گرم غذا) آسیرژیلوس نایجر در تیمار سوم به دست آمد(p<0/05) همچنین بهبود معنی داری در میزان غذای خورده شده روزانه و ضریب تبدیل غذایی در تیمارهای آزمایشی تغذیه شده با پروبیوتیک در مقایسه با گروه شاهد مشاهده شد(p<0/05) این مطالعه نشان می دهد که استفاده از قارچ پروبیوتیکی اسیرژیلوس نایجر در سطوح مورد مطالعه می تواند دارای اثرات مثبتی بر کارایی تغذیه بر کارایی تغذیه بچه ماهیان قزل آلای رنگین کمان باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.