مقاله نگرشی نو برای ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر احتمال انتقال جریان از دیدگاه برنامه ریزان و تصمیم گیران منابع آب


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نگرشی نو برای ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر احتمال انتقال جریان از دیدگاه برنامه ریزان و تصمیم گیران منابع آب دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نگرشی نو برای ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر احتمال انتقال جریان از دیدگاه برنامه ریزان و تصمیم گیران منابع آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگرشی نو برای ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر احتمال انتقال جریان از دیدگاه برنامه ریزان و تصمیم گیران منابع آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نگرشی نو برای ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر احتمال انتقال جریان از دیدگاه برنامه ریزان و تصمیم گیران منابع آب :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه اثرات تغییر اقلیم بر منابع آب، چالش مهمی در بسیاری از مناطق دنیا می باشد. به منظور تحلیل آثار منفی این پدیده و انجام اقدامات تطبیقی با آن، بررسی سناریوی شبیه سازی جریان رودخانه و احتمال انتقال جریان در دوره های آتی، ضروری به نظر می رسد. برای تولید سناریوی اقلیمی در دوره آتی (۲۰۳۹-۲۰۱۰) مدل HadCM3 (سناریوی A2) که دارای عملکرد قابل قبول در شبیه سازی متغیرهای اقلیمی در دوره پایه (۲۰۰۰-۱۹۷۱) برای رودخانه آیدوغموش به کار گرفته می شود. با معرفی سری های زمانی متغیرهای اقلیمی در دوره آتی به مدل IHACRES سناریوی شبیه سازی جریان بلندمدت تولید می شود. نتایج نشان می دهد که متوسط رواناب سالانه بلندمدت در دوره آتی نسبت به دوره پایه، به میزان ۱۱ درصد کاهش می یابد. برای بررسی بیش تر ارزیابی اثرات ضروری است همبستگی سری زمانی با استفاده از رویکرد جدید احتمال انتقال جریان نیز مورد بررسی قرار گرفته شود. پس از گسسته سازی جریان رودخانه، به منظور مقایسه احتمال انتقال جریان در دوره آتی با جریان دوره پایه در هر ماه از معیارهای عملکرد استفاده می شود. نتایج نشان از پایین بودن ضریب همبستگی و بالا بودن شاخص های خطا دارد. بنابراین، از نظر برنامه ریزی منابع آب و تعیین سیاست های بهره برداری و تخصیص باید بازنگری هایی صورت گیرد، زیرا توزیع جریان کاملاً تغییر کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.