مقاله بررسی سرماسختی در مراحل نابالغ سرخرطومی یونجه Hypera postica در شرایط آب و هوایی کرج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی سرماسختی در مراحل نابالغ سرخرطومی یونجه Hypera postica در شرایط آب و هوایی کرج دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سرماسختی در مراحل نابالغ سرخرطومی یونجه Hypera postica در شرایط آب و هوایی کرج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سرماسختی در مراحل نابالغ سرخرطومی یونجه Hypera postica در شرایط آب و هوایی کرج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی سرماسختی در مراحل نابالغ سرخرطومی یونجه Hypera postica در شرایط آب و هوایی کرج :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
سرخرطومی یونجه Hypera postica Gyllenhal. ، آفت کلیدی یونجه می باشد که به طور گسترده ای در مناطق یونجه کاری ایران پراکنش دارد. اگرچه حشره کامل و لاروها از یونجه تغذیه می کنند اما لاروها سبب بیشترین خسارت می شوند. برگ های آسیب دیده به سرعت خشک می شوند و مزرعه ظاهری خاکستری رنگ پیدا می کند. در این پژوهش تغییرات نقطه انجماد و سرماسختی لاروها و شفیره ها در ارتباط با دمای محیط مورد بررسی قرار گرفت. شفیره، لاروسن ۳ و لاروسن ۴ از مزارع یونجه کرج در فروردین ماه ۱۳۹۰ جمع آوری شدند. نقطه انجماد و بقای آن ها در دماهای زیر صفر از ۵- تا ۱۳ درجه سلسیوس به مدت ۲۱۰ دقیقه بررسی شد. میانگین نقطه انجماد آن ها در لاروسن ۳، لاروسن ۴ و شفیره به ترتیب ۶/۹-، ۱۲/۵، ۱۸/۲- درجه سلسیوس (پایین ترین مقدار) در شفیره متغیر بود. در این پژوهش شفیره متحمل ترین حالت و لارو سن ۳ حساس ترین مرحله نسبت به سرما بود. در واقع برآورد سرماسختی حشرات از طریق اندازه گیری نقطه انجماد و توانایی آن ها برای بقا در دماهای پایین به عنوان یک شاخص مفید برای رسم مدل های دینامیک جمعیت است. از این رو بررسی میزان تحمل آن ها به سرما درصورت وقوع سرمای بهاره می تواند در پیش بینی جمعیت حشرات کامل موثرباشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.