مقاله اندازه گیری گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی درد و واریته گیاه دارویی شیرین بیان منطقه کورائیم اردبیل


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی درد و واریته گیاه دارویی شیرین بیان منطقه کورائیم اردبیل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی درد و واریته گیاه دارویی شیرین بیان منطقه کورائیم اردبیل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی درد و واریته گیاه دارویی شیرین بیان منطقه کورائیم اردبیل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری گلیسیریزین و برخی از ترکیبات شیمیایی درد و واریته گیاه دارویی شیرین بیان منطقه کورائیم اردبیل :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
ریشه شیرین بیان حاوی ترکیبات به نام گلیسیریزین است که مهم ترین ماده طبیعی شیرین کننده می باشد و به عنوان شیرین کننده در صنایع غذایی کاربرد زیادی دارد و استفاده های دارویی زیادی نیز از آن به عمل می آید. هدف از این پژوهش، جمع آوری و شناسایی دو واریته شیرین بیان در استان اردبیل (منطقه کورائیم) و اندازه گیری و مقایسه مقدار گلیسیریزین ریشه آن ها و نیز تعیین برخی از ترکیبات شیمیایی برگ دو واریته مورد مطالعه می باشد. مقدار گلیسیریزین ریشه واریته های شیرین بیان بوسیله دستگاه HPLC تعیین گردید. برخی از ترکیبات شیمیایی مانند چربی خام، پروتئین خام، خاکستر، الیاف حاصل از محلول شوینده اسیدی الیاف ADFحاصل از محلول شوینده خنثی NDFو کربوهیدارت های غیر ساختمانی NFCنیز در برگ دو واریته مورد مطالعه، اندازه گیری شد. نتایج حاصل از این تحقیق، شناسایی و دو واریته از گونه Glycyrrhiza glabra L.در استان اردبیل است که شامل Glycyrrhiza glabra L. var. Glandulifera و Glycyrrhiza می باشد. نتایج اندازه گیری گلیسیریزین براساس ماده خشک ، نشان داد که مقدار گلیسیریزین ریشه در واریته Glandulifera و Glabra بهترتیب ۴/۳۴ و ۳/۲۹ درصد می باشد. در کل نتایج تحقیق امکان استخراج گلیسیریزین ریشه به مقدار بیشتر از واریته Glandulifera در مقایسه با واریته Glabra و استفاده ا آن در صنایع غذایی و دارویی را نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.