مقاله ارائه مدل ریاضی جهت پیش بینی ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز دو رقم پسته


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارائه مدل ریاضی جهت پیش بینی ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز دو رقم پسته دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارائه مدل ریاضی جهت پیش بینی ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز دو رقم پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارائه مدل ریاضی جهت پیش بینی ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز دو رقم پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارائه مدل ریاضی جهت پیش بینی ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز دو رقم پسته :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در میان محصولات بومی کشور ایران، پسته مقام اول صادرات در بخش کشاورزی و مقام دوم صادرات غیرنفتی را به خود اختصاص داده است. با توجه به اهمیت فرآوری پسته به عنوان یک محصول صادراتی، ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز دو رقم پسته ایرانی (کله قوچی و بادامی)، در چهار سطح رطوبتی (رطوبت اولیه، ۲۵،۱۵ و ۴۰ % بر پایه تر) و سه سطح دمایی (۵۰،۴۰ و ۶۰C ) به روش دیکرسون اندازه گیری شد. بدین منظور دستگاه دیکرسون در کارگاه گروه مهندسی بیوسیستم دانشگاه فردوسی مشهد ساخته شده و مورد استفاده قرارگرفت. ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز در هر دو رقم با افزایش درصد رطوبت به صورت منحنی درجه دوم در محدوده ۰/۰۵۳۹ – ۰/۰۲۱۷ ابتدا کاهش و سپس افزایش یافت. این پارامتر با افزایش دما در برخی موارد روند افزایشی و در برخی موارد روند کاهشی نشان داد. در هر دو رقم مورد مطالعه اثر رطوبت و دما در سطح ۱% معنی دار شد؛ هرچند اثر رطوبت به مراتب بیشتر از اثر دما بود. همچنین ضریب نفوذ حرارتی دانه ها با اختلاف معنی داری بیشتر از ضریب نفوذ حرارتی مغز بود ولی اختلافی بین ارقام مشاهده نشد. در نهایت نیز مدل های ریاضی با ضریب تبیین بالا به منظور پیش بینی ضریب نفوذ حرارتی بر حسب رطوبت و دما ارائه شد. نتایج تحلیل رگرسیونی نشان داد که مدل درجه دوم، بهترین مدل برای پیش بینی ضریب نفوذ حرارتی دانه و مغز پسته می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.