مقاله تأثیر روش فرآوری و نوع رقم بر پارامترهای کیفی تبدیل برنج
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تأثیر روش فرآوری و نوع رقم بر پارامترهای کیفی تبدیل برنج دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تأثیر روش فرآوری و نوع رقم بر پارامترهای کیفی تبدیل برنج کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر روش فرآوری و نوع رقم بر پارامترهای کیفی تبدیل برنج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تأثیر روش فرآوری و نوع رقم بر پارامترهای کیفی تبدیل برنج :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و محدودیت در افزایش اراضی زیر کشت برنج، کاهش ضایعات در عملیات تولید برنج از اهمیت خاصی برخوردار است. این تحقیق به مطالعه اثر نوع رقم برنج (چهار رقم طارم، دم سیاه، فجر و شیرودی) و نوع سیستم فرآوری (دو کارخانه سنتی و کارخانه مدرن) بر شکستگی و ترک خوردگی دانه برنج می پردازد. آزمایش ها در قالب طرح تجزیه مرکب در سه تکرار انجام شدند تا تأثیر رقم و روش فرآوری در هر کارخانه بر کیفیت برنج مطالعه شود. پس از انجام مراحل تبدیل برنج در دو کارخانه سنتی و مدرن، درصد برنج ترک خورده و درصد شکستگی برنج برای هر تیمار اندازه گیری شد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که اثر کارخانه بر مقدار سالم بودن برنج در سطح یک درصد معنی دار است و درصد برنج سالم در کارخانه مدرن بیشتر از کارخانه سنتی است. همچنین اثر نوع رقم بر مقدار سالم بودن برنج در سطح پنج درصد معنی دار است و به ترتیب ارقام فجر، دم سیاه، شیرودی و طارم دارای بیشترین درصد برنج سالم هستند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.