مقاله امکان سنجی تنش خشکی با مصرف مایکوریزا و سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مرفولوژیک و زراعی گندم دیم(رقم سرداری)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله امکان سنجی تنش خشکی با مصرف مایکوریزا و سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مرفولوژیک و زراعی گندم دیم(رقم سرداری) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله امکان سنجی تنش خشکی با مصرف مایکوریزا و سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مرفولوژیک و زراعی گندم دیم(رقم سرداری)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله امکان سنجی تنش خشکی با مصرف مایکوریزا و سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مرفولوژیک و زراعی گندم دیم(رقم سرداری)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله امکان سنجی تنش خشکی با مصرف مایکوریزا و سالیسیلیک اسید بر برخی خصوصیات مرفولوژیک و زراعی گندم دیم(رقم سرداری) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
تنش های محیطی مهم ترین عوامل کاهش دهنده عملکرد محصولات کشاورزی در سطح جهان هستند. تنش خشکی یکی از مهم ترین تنش های محیطی است که همراه با فقر عناصر غذایی خاک در بسیاری از مناطق نیمه خشک جهان باعث محدودیت (.Triticum asetivum L) می شود. این تحقیق به منظور بررسی اثر قارچ مایکوریزا به عنوان کود بیولوژیک و سالیسیلیک اسید به عنوان ماده شبه هورمون بر برخی از صفات زراعی و مرفولوژیک گندم دیم سرداری در سال زراعی ۹۱-۱۳۹۰ در شهرستان کنگاور اجرا گردید. آزمایش بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. هر کرت آزمایشی شامل چهار پشته پنجاه سانتی متری و روی هر پشته سه خط کاشت کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. هر کرت آزمایشی شامل چهار پشته پنجاه سانتی متری و روی هر پشته سه خط کاشت به طول شش متر در نظر گرفته شد. تیمارها شامل کود بیولوژیک مایکوریزا در دو سطح شامل، (مصرف و عدم مصرف) و تیمار سالیسییلیک اسید در دو سطح شامل، (محلول پاشی و عدم محلول پاشی) در نظر گرفته شدند. نتایج نشان داد صفات زراعی و مرفولوژیک گندم دیم سرداری تحت تاثیر تیمارها قرار گرفتند. بطوریکه اثر سطوح سالیسیلیک اسید بر صفاتی مانند تعداد سنبله در بوته و تعداد دانه در خوشه معنی دار شد. اثر سطوح مختلف مایکوریزا بر صفات مورد بررسی معنی دار نشد. براساس جدول مقایسه میانگین ها مصرف مایکوریزا سبب افزایش برخی صفات مورد مطالعه در شرایط تنش خشکی گردید. در تاثیر متقابل مایکوریزا همراه سالیسیلیک اسید بر صفاتی مانند طول پدانکل، عملکرد بیولوژیک و عرض برگ معنی دار شد. با توجه به نتایج، مایکوریزا توانسته است تاثیرات خود را از طریق همزیستی مثبت بر روی ریشه گندم اعمال کند و واسطه فراهم نمودن عناصر غیر قابل جذب خاک و افزایش جذب آب و عناصر غذایی گردد. سالیسیلیک اسید نیز با اثرات هورمونی خود سبب افزایش رشد، فتوسنتز و در نهایت بهبود عملکرد گیاه شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.