مقاله اثر ضد قارچی عصاره مرزه علیه کپک خاکستری میوه کیوی در شرایط درون شیشه ای


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد قارچی عصاره مرزه علیه کپک خاکستری میوه کیوی در شرایط درون شیشه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد قارچی عصاره مرزه علیه کپک خاکستری میوه کیوی در شرایط درون شیشه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد قارچی عصاره مرزه علیه کپک خاکستری میوه کیوی در شرایط درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد قارچی عصاره مرزه علیه کپک خاکستری میوه کیوی در شرایط درون شیشه ای :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
فعالیت قار ایستایی و قارچکشی عصاره مرزه (. Satureja montana L ) علیه Botrytis cinerea عامل ایجاد کپک خاکستری در میوه کیوی مورد مطالعه قرار گرفت. عصاره مرزه در شرایط درون شیشه ای با دو روش مخلوط با محیط کشت (تماس مستقیم) و دیسک کاغذی (اثر بخار اسانس)در غلظتهای ۱۰، ۱۰۰، ۵۰۰ و ۱۰۰۰ میکرولیتر بر لیتر روی قار Botrytis cinerea تیمار شد. نتایج آزمایش نشان داد که عصاره مرزه اثر بازدارندگی و قارچکشی بر رشد قار عامل بیماری کپک خاکستری در میوه کیوی را داشت. حداقل غلظت بازدارنده ( MIC ) و حداقل غلظت کشنده عصاره مرزه ۱۰۰۰ میکرولیتر بر لیتر تعیین گردید. بنابراین عصاره مرزه بدلیل داشتن خاصیت قارچکشی بالا می تواند جایگزین قار کشهای مصنوعی در کنترل بیماریهای قارچی بر روی محصولات کشاورزی شود ولی برای رسیدنبه فرمولاسیون مناسب تحقیقات زیادی لازم است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.