مقاله ارزیابی منابع آلی و شیمیایی تأمین نیتروژن بر خصوصیات میوه مرزه در تاریخ های مختلف کاشت
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله ارزیابی منابع آلی و شیمیایی تأمین نیتروژن بر خصوصیات میوه مرزه در تاریخ های مختلف کاشت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزیابی منابع آلی و شیمیایی تأمین نیتروژن بر خصوصیات میوه مرزه در تاریخ های مختلف کاشت کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی منابع آلی و شیمیایی تأمین نیتروژن بر خصوصیات میوه مرزه در تاریخ های مختلف کاشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله ارزیابی منابع آلی و شیمیایی تأمین نیتروژن بر خصوصیات میوه مرزه در تاریخ های مختلف کاشت :
تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این آزمایش به منظور بررسی اثر منابع مختلف آلی و شیمیایی تأمین نیتروژن بر ویژگی های میوه گیاه دارویی مرزه درتاریخ های مختلف کاشت، بصورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در بهار و تابستان سال ۹۱ در قزوین اجرا شد. منابع تأمین نیتروژن در چهار سطحM1:100 کود دامیM2 66 کود دامی + ۳۴ % کوداوره،M366 کود اوره + ۳۴ % کود اوره وM4 100 کود اوره) و تاریخ کاشت در ۳ سطح,D1=91/2/15 وD2=91/2/25,D3=91/3/4در نظر گرفته شدند. بررسی ها نشان داد که اثر تاریخ کاشت (در سطح ۱%)، منابع تأمین نیتروژن (در سطح ۱%) و اثر متقابل بین تیمارها (در سطح ۵%) بر عملکرد میوه معنی دار بود. نتایج مقایسه میانگین اثر متقابل تیمارها بیانگر این بود که تیمار کودی ۶۶ % کود دامی + ۳۴ % کود اوره در تمام تاریخ های کاشت نسبت به سایرتیمارهای کودی برتری معنی داری داشت. اگر چه در شرایط تاریخ کاشت آخر اختلاف بین تیمارهای کودی ناچیز بود. از طرف دیگر نتایج نشان داد که در تیمار کودی ۶۶ % کود دامی + ۳۴ % کود اوره با تأخیر در کاشت، عملکرد میوه سیر نزولی داشت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.