مقاله ارزیابی کیفیت گندم های تولید شده درمزارع استان های معتدل کشور


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کیفیت گندم های تولید شده درمزارع استان های معتدل کشور دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کیفیت گندم های تولید شده درمزارع استان های معتدل کشور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کیفیت گندم های تولید شده درمزارع استان های معتدل کشور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کیفیت گندم های تولید شده درمزارع استان های معتدل کشور :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این تحقیق به منظور مقایسه کیفیت ارقام گندم های تولید شده درمزارع زارعین مناطق معتدل کشور شامل استان های تهران، فارس، اصفهان، کرمان، کرمانشاه، سمنان، یزد، قم بود که در آزمایشگاه شیمی و تکنولوژی غلات موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر کرج ارزیابی شدند. اندازه گیری کیفیت دانه بر اساس استانداردهای انجمن بین الملی علوم و تکنولوژی غلات( ICC ) انجام شد. تجزیه واریانس صفات مورد مطالعه در این آزمایش نشان داد که به استثنای درصد رطوبت، عامل استان بر سایر صفات در سطح پنج درصد تاثیر قابل توجهی داشت. نتایج تجزیه کلاستر بر اساس صفات کیفی مورد مطالعه نشان داد که دو استان اصفهان و فارس بیشترین درصد تشابه را دارند پس از آن کرمان و سمنان با یکدیگر دارای تشابه بیشتری هستند، دو استان یزد و کرمانشاه نیز در یک گروه قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.