مقاله تهیه نوشیدنی تخمیری بوزا وبررسی خواص فیزیکی و میکروبی آن


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه نوشیدنی تخمیری بوزا وبررسی خواص فیزیکی و میکروبی آن دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه نوشیدنی تخمیری بوزا وبررسی خواص فیزیکی و میکروبی آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه نوشیدنی تخمیری بوزا وبررسی خواص فیزیکی و میکروبی آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه نوشیدنی تخمیری بوزا وبررسی خواص فیزیکی و میکروبی آن :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
در این پژوهش نوشیدنی تخمیری بر پایه ی غلات بوزا با هدف تولید و معرفی آن، با استفاده از دو غله ی گندم و ذرت به صورت دو نمونه بلغورگندم خالص(نمونه ۱)، و آرد ذرت خالص(نمونه ۲)، از لحاظ ویژگی های فیزیکی ومیکروبی مورد آزمایش و بررسی و مقایسه قرار گرفت. بر اساس آنالیزهای آماری انجام شده تمام خصوصیات فیزیکوشیمیایی در دو نمونه دارای تفاوت معنی دار در سطح احتمال ۰۰۵ بودند. نتایج نشان داد نمونه ی( ۱) ویسکوزیتهبالاتری نسبت به نمونه دوم داشت ، در مورد ویژگی های حسی، هر دو نمونه از لحاظ ویژگی بو و پذیرش کلی در سطح احتمال ۰۰۵ به طور معنی داری تفاوت داشتند. براساس رتبه بندی انجام شده بر روی دو نمونه ی تولیدی، نمونه ی شماره ی ( ۱) پذیرش بالاتری را نسبت به نمونه دیگر از لحاظ ویژگ یهای حسی دارا بود. با توجه به آزمون های میکروبی انجام شده ،از قبیل شمارش کلی نمونه های بوزا (بین۶۰×۱۰ ۴-۱۰×۱۰ ۵Cfu/ml شمارش مخمرها بین ۸۰×۱۰۳ – ۲۰×۱۰۴Cfu/ml)و شمارش کپک ها( بین۱۰×۱۰۲ – ۴۵×۱۰۲Cfu/mlنتایج به دست آمده نشان داد که .مقادیر به دست آمده فوق با توجه به تحقیقات سایر محققین همخوانی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.