مقاله اثر گذاری باکتری های محافظ بررشد مخمر در ماست
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر گذاری باکتری های محافظ بررشد مخمر در ماست دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر گذاری باکتری های محافظ بررشد مخمر در ماست کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر گذاری باکتری های محافظ بررشد مخمر در ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر گذاری باکتری های محافظ بررشد مخمر در ماست :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
در صنایع غذایی راهکارهای متفاوتی در ارتباط با جلوگیری از رشد و نمو تکثیر قارج ها به کارگرفت میشود که تقریبا تمام انها به روش های شیمیایی یا فیزیکی وابسته اند. یکی از راه های بیولوژیکی مبارزه با قارچ ها در سیستم های غذایی نظیر شیرهای تخمیری، استفاده از آغاز گرهای محافظ به جهت ممانعت از رشد ونمو میکروارگانیسم های عامل فساد به ویژه قارچ ها می باشد. در این پژوهش اثر آغازگر محافظ HOLDBAC- YMB، HOLDBAC-YMC، FreshQ2 و FreshQ و FreshQ 4 در دمای محیطی ۲۵ درجه سانتی گراد و دمای یخچالی ۴درجه سانتی گراد بر قابلیت زیستی مخمر ساکارومایسس سرویزیه در دوره نگهداری ۳۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. قابلیت زیستی مخمر و آغاز گرهای محافظ در طول زمان نگهداری اندازه گیری شدند. نتایج نشان داد که در میان آغازگرهای مورد بررسی، FreshQ 2 بیشترین قابلیت زیستی را در شرایط نگهداری محیطی و یخچالی دارد درحالی که HOLDBAC-YMB کاهش شدید قابلیت زیستی را درماست طی دوره ماندگاری نشان می دهد. اثر آغاز گرهای محافظ بر قابلیت زیستی مخمر در شرایط محیطی و یخچالی مشاهده شد وکاهش تعداد مخمر در تیمارهای دارای آغازگر محفاظ قابل توجه بود. در شرایط یخچالی کمترین شمارش سلولی مخمر در ماست حاوی آغازگر FreshQ2 بو ولی در شرایط نگهداری محیطی تفاوت چندانی بین آغاز گرهای محافظ درکاهش قابلیت زیستی مخمر مشاهده نشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.