مقاله بررسی تاثیر اسیدآمینه آسپاراژین و گلایسین و اثر متقابل آن ها در غلظت های مختلف، بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی دکمه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیر اسیدآمینه آسپاراژین و گلایسین و اثر متقابل آن ها در غلظت های مختلف، بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی دکمه ای دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیر اسیدآمینه آسپاراژین و گلایسین و اثر متقابل آن ها در غلظت های مختلف، بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی دکمه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر اسیدآمینه آسپاراژین و گلایسین و اثر متقابل آن ها در غلظت های مختلف، بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی دکمه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر اسیدآمینه آسپاراژین و گلایسین و اثر متقابل آن ها در غلظت های مختلف، بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی دکمه ای :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
با توجه به اینکه قارچ های خوراکی به خصوص گروه تکمه ای از نظر غذایی و دارویی دارای اهمیت بسزایی هستند و با توجه به اینکه قارچ از بقایای مواد گیاهی تغذیه کرده و تیمارهای مختلف بر صفات کمی و کیفی آنها تاثیر گذارده اند، بنابراین آزمایشی به منظور بررسی اثرات کاربرد دو نوع اسید آمینه در غلظت های مختلف شامل آسپارژین ۲۵، ۵۰، ۷۵ میلی گرم در لیتر و گلایسین ۲۵، ۵۰، ۷۵ میلی گرم در لیتر و اثر متقابل آنها بر صفات کمی و کیفی قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus) به صورت طرح کاملا تصادفی با ۱۶ تیمار و ۴ تکرار در گلخانه شیشه ای دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه خلیج فارس بوشهر انجام گردد. صفات مورد اندازه گیری شامل میزان عملکرد و میزان سفتی بافت بود. بررسی نتایج نشان داد که با وجود تاثیرات مثبت اسیدآمینه آسپارژین دارای اثر مثبت بیشتری روی صفات مورد اندازه گیری داشته و سبب افزایش سفتی بافت وعملکرد گردید. اثر متقابل بین دو اسیدآمینه در غلظت های ۲۵ آسپارژین و ۵۰ گلایسین فقط در مورد سفتی بافت مثبت بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.