مقاله کیفیت جذب آب بنه saffron با کود PGPR وورمی کمپوست درخاک


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کیفیت جذب آب بنه saffron با کود PGPR وورمی کمپوست درخاک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کیفیت جذب آب بنه saffron با کود PGPR وورمی کمپوست درخاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کیفیت جذب آب بنه saffron با کود PGPR وورمی کمپوست درخاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کیفیت جذب آب بنه saffron با کود PGPR وورمی کمپوست درخاک :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش بررسی اثر کودهای آلی و زیستی برمیزان جذب اب بنه زعفران وکیفیت غذایی ان درخاک به مدل طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام گرفت. عوامل مورد بررسی شامل کود ورمی کمپوست در ۲ سطح شاهد ( بدون کاربرد) و کاربرد ۱۰ تن درهکتار کود ورمی کمپوس و عامل دوم کاربرد کود زیستی حاوی باکتری های متحرک رشد سودوموناس و باسیلوس (Plant Growth Promoting Rhizobacteria) در ۲ سطح شاهد ( بدون تلقیح) و ترکیب کودها وزن پوشینه ، قطرف وزن تر ، وزن خشک بنه دختری درخاک از نظر آماری به طور معنی داری تحت تاثیر تیمارهای کودی قرار گرفت. وبرمیزان آب و عملکرد بنه دختری زعفران درخاک اثر معنی دار گذاشتند. عملکرد کیفی و کمی و میزان آب بنه دختری درخاک بامصرف کودهای آلی و زیستی که باعث زهکش خاک و آب شدند به طور معنی دارافزایش یافت. بالاترین عملکرد در تیمار مصرف کود ورمی کمپوست و ترکیب کودها حاصل شد. و با کاربرد کود ورمی کمپوست و ترکیب کودها، میزا وزن ترو آب بنه درخاک نسبت به شاهد افزایش معنی داری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.