مقاله مطالعه مقایسه ایی ویژگی های بافتی بین سوسیس بیگ هد ( Hypophthalmichthysnobilis) و مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه مقایسه ایی ویژگی های بافتی بین سوسیس بیگ هد ( Hypophthalmichthysnobilis) و مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه مقایسه ایی ویژگی های بافتی بین سوسیس بیگ هد ( Hypophthalmichthysnobilis) و مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مقایسه ایی ویژگی های بافتی بین سوسیس بیگ هد ( Hypophthalmichthysnobilis) و مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه مقایسه ایی ویژگی های بافتی بین سوسیس بیگ هد ( Hypophthalmichthysnobilis) و مرغ در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مطالعه با هدف بررسی مقایسه ویژگی های بافتی در سوسیس تهیه شده از ماهی گرم آبی کم مصرف بیگ هد و مرغ و تعیین بازار پسندی به مدت ۳۰ روز در شرایط سردخانه ۴ درجه سانتی گراد انجام شد. در این بررسی ماهی زنده و مرغ تهیه شد، بعد از آماده سازی اولیه چرخ شده، با مواد اولیه ترکیب گشته و سوسیس فرآوری شده درروز اول و سی ام مورد سنجش پارامترهای بافتی با دستگاه آنالیز بافت (شرکت بروکفیلد، ساخت آمریکا) قرار گرفت نتایج آزمون ها ی بافتی بین دو سوسیس نشان داد که قابلیت پیو ستگی و طول نخ نخی شدن در روز اول و ۳۰ اختلاف آماری معنی داری نداشته (۰/۰۵>p) اما قابلیت ارتجاعی، جویدن، چسبندگی، سختی در روز ۳۳ دارای اختلاف آماری معنی (۰/۰۵>p) که در سوسیس مرغ در روز ۳۰ میانگین پارامترهای بافت پیوستگی، نخ نخی شدن، ارتجاعی، جویدن، چسبندگی سختی دارای سیر صعودی و در بیگ هد سیر نزولی به ترتیب (۰/۰۰۵+_ ۰/۴۶۳) (۰/۰۴۵+_ ۰/۴۴۳) ، (۱/۷۲۴_+ ۴/۹۱۰) (۵/۷۰۰_+ ۷/۰۷۰) ، (۰/۱۷۶+_ ۱۸/۹۱۳) (۰/۱۹۲_+ ۱۷/۰۵۳)، (۱۰/۷۲۲_+۱۱۱/۲۶۶) (۷/۹۹۷_+۱۹/۰۶۶)، (۳۰/۴۳۵_+۲۳۰/۳۳۳) (۲۰/۵۹۹_+۹۹/۶۶۶) ، (۲۱/۹۳۲_+۳۹۶/۸۸۶) (۵۴/۳۱۴_+۳۵۶/۱۶۶) یافتند. تجزیه وتحلیل آماری نشان داد که نگهداری دو سوسیس در شرایط سردخانه ۴درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ روز دارای بازار پسندی بافتی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.