مقاله شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل بیماری سوختگی شاخ و برگ کاج مطبق در ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل بیماری سوختگی شاخ و برگ کاج مطبق در ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل بیماری سوختگی شاخ و برگ کاج مطبق در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل بیماری سوختگی شاخ و برگ کاج مطبق در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی مورفولوژیکی و مولکولی قارچ Colletotrichum gloeosporioides عامل بیماری سوختگی شاخ و برگ کاج مطبق در ایران :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
کاج مطبق( Araucariaheterophylla ( A. excelsa از سوزنی برگان است که به دلیل کاربردهای زینتی توجهات زیادی را به خوبی جلب کرده است. در طول تابستان و پاییز ۹۱-۱۳۹۰ نشانه هایی از یک بیماری جدید درنواحی مختلفی از استان مازندران مشاهده شد. علائم بیماری ابتدا به صورت لکه های ریز قهوه ای روشن تا تیره نامنظم بر روی برگ ها وپس از توسعه بر روی ساقه نیز دیده شد. پس از مدتی با پیشرفت بیماری نواحی آلوده خشک می شوند. برای جداسازی عامل بیماری ، قطعاتی از بافت گیاه، حدفاصل نواحی آلوده و سالم، پس از ضدعفونی روی محیط سیب زمینی – دکستروز- آگار قرار داده شدند. قارچی مشابه Colletotrichum براساس خصوصیات مورفولوژیکی از نواحی آلوده جداسازی شد. نواحی nternal transcribed spacer (ITS) rDNA به وسیله پرایمرهای ITS4 و ITS5 تکثیر و محصولات PCR توالی یابی شدند. طول قطعات تکثیری ۵۴۹bp بود.توالی بدست آمده با دیگر توالی های مربوط به همان ناحیه در بانک ژن مقایسه گشت. آنالیز پلاست شباهتی ۹۹ درصد را با توالی Colletotrichum gloeosporioides (GenBank accession no.JN198429.1) نشان داد. تست بیماری زایی به وسیله قراردادن فرصه هایی از کشت ۵ روزه ایزوله شناسایی شده روی محیط PDA در سطح شاخه های سالم انجام و بیماریزایی آن تایید شد. این اولین گزارش از شناسایی قارچ Colletotrichumgloeosporioides به عنوان عامل بیماری بر روی قارچ مطبق در ایران است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.