مقاله بررسی نقش جایگزین های چربی در تولید بستنی های کم کالری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش جایگزین های چربی در تولید بستنی های کم کالری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش جایگزین های چربی در تولید بستنی های کم کالری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش جایگزین های چربی در تولید بستنی های کم کالری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش جایگزین های چربی در تولید بستنی های کم کالری :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
با افزایش اهمیت رژیم غذایی در جلوگیری از بیماری های خاص، مصرف کنندگان به دنبال راهی برای کاهش چربی در رژیم غذایی می باشند . در ایران، بستنی عبارت است از ماده جامد یا خمیری شکلی که در اثر انجماد به دست می آید و حداقل حاوی ۸درصد چربی و ۳۳ درصد ماده خشک می باشد. وجود شکر و مقادیر بالای چربی در فرمولاسیون بستنی موجب شده که تمام طیف مردم نتوانند از آن بطور مستمر استفاده کنند. به منظور حل این مشکل، امروزه از جایگزین های چربی و قند که غالباً در گروه هیدروکلوئیدها قرار دارند، استفاده می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.