مقاله نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله نگهداری مواد غذایی با استفاده از تشعشع :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
امروزه امکان استفاده از اشعه هایی با فرکانس های مختلف خصوصا در مورد اشعه ماورا بنفش،تشعشعات یونیزه و مایکروویو مورد توجه محققین قرار گرفته است.تشعشعات مورد استفاده در صنایع غذایی دارای طول موج کوتاه بوده مانند اشعه ماورابنفش که فقط می تواند ملکولها را تحریک کند و دسته دیگر تشعشعاتی با فرکانس بالاکه ملکولها را به یونها تجزیه میکند وتشعشعات یونیزه نامیده می شود.در این مقاله به بررسی و کاربرد این دو تشعشع پرداخته شده.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.