مقاله بررسی روند تغییرات اقلیمی (خشکسالی و پدیده گرد و غبار) بر کشاورزی و امنیت غذایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی روند تغییرات اقلیمی (خشکسالی و پدیده گرد و غبار) بر کشاورزی و امنیت غذایی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات اقلیمی (خشکسالی و پدیده گرد و غبار) بر کشاورزی و امنیت غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات اقلیمی (خشکسالی و پدیده گرد و غبار) بر کشاورزی و امنیت غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات اقلیمی (خشکسالی و پدیده گرد و غبار) بر کشاورزی و امنیت غذایی :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
ایمنی غذا به عنوان یکی از عناصر توسعه انسانی باافزایش نگرانی جامعه نسبت به تغییرات آب و هوایی در ارتباط متقابل می باشد حال انکه این تغییرات به عنوان بلایایی طبیعی و اجتناب ناپذیر از دیرباز در پهنه وسیع کشورهای مختلف به خصوص کشورهای مستقل در مناطق گرم و خشک به کرات وقوع یافته و می یابد و این تغییرات و تنوع آن ممکن است موجبات بروز خطراتی از نقطه نظر ایمنی موادغذایی در چرخه تولید تا مصرف شود برای مثال تحلیل تغییرات دمایی و الگوهای بارشی همچنین تحلیل های سینوپتیکی رخدادهای خشکسالی، حوادث شدید جوی ، اسیدی شدن اقیانوس ها و غیره از جمله تغییرات می باشد و همچنین می توان از جنبه های اقتصادی و اجتماعی، سیستم های مواد غذایی مانند دام پروری، کشاورزی ذائقه و رشد چشمگیر و تنوع طلبی ، تجارت های جهانی موثر واقع گردد. براساس گزارش منتشر شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی ملل متحد (FAO) مناطقی که بیشترین گرسنگی مزمن را دارند. تاثیرات بسیارزیادی را از ناحیه تغییر اب و هوا متحمل می گردند. در این مقاله مروری بر تاثیرات بالقوه تغییرات آب و هوایی در ایجاد آلودگی و شناسایی استراتژی های مناسب و اولویت های پژوهشی به منظور کاهش اثرات تخریبی این تغییرات در امنیت غذایی منجمله تغییرات دما و الگوی بارندگی مقاومتی، افزایش فرکانس و شدت رویدادهای شدید آب و هوا، گرم شدن و حضور مایکوتکسین ها، عوامل آب و هوایی و سندرم اسهال، الودگی های باکتریایی همچنین وقوع خشکسالی و پدیده گردوغبار که با نشستن برروی محصولات کشاورزی در قبل از فرآوری و پس از آن نقش عمده ای در عدم امنیت غذایی بازی می کند که هدف از این مطالعه تجزیه و تحلیل اثر تغییر آب و هوا درظهور خطرات ایمنی مواد غذایی است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.