مقاله بررسی زنده مانی باکترهای پروبیوتیک در کفیر غنی شده با آب پنیر


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی زنده مانی باکترهای پروبیوتیک در کفیر غنی شده با آب پنیر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی زنده مانی باکترهای پروبیوتیک در کفیر غنی شده با آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی زنده مانی باکترهای پروبیوتیک در کفیر غنی شده با آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی زنده مانی باکترهای پروبیوتیک در کفیر غنی شده با آب پنیر :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف : در این پژوهش استفاده از آب پنیرحاصل از فرآیند پنیر سازی جهت غنی سازی ،تولیدکفیر صنعتی وبررسی زنده مانی باکتریهای پروبیوتیک می باشد ، شیر پاستوریزه ۲درصد چربی با نسبت های ۴۰،۳۰ و ۵۰ درصد آب پنیر مخلوط شد و تاثیرمیزان اختلاط آب پنیر و شیردرخصوصیات شیمیایی و ارگانولپتیکی مورد بررسی قرارگرفت .نتیجه بررسی ها نشان داد در اختلاط ۰۳ درصد آب پنیر روند افزایش آهسته اسیدیته بین ۷۰ تا ۱۰۰ بود و ماده خشک و مشخصات شیمیایی نزدیک تر به حدود استاندارد و طعم مطلوب تر ولی از نظر ماده خشک و چربی نمونه ۵۰ درصد غنی تر بود ولی با توجه به ارزش اقتصادی ۴۰درصد مطلوب تر بود . در بررسی های میکروبی بطور کل روندکاهشی از روز تولید تا انقضا در تمام درصد ها وجود داشت واگرچه آب پنیر بعنوان یک غنی کننذه می باشد ولی درتحریک رشد اسیدوفیلوس ها تاثیری نشان نداد.هم چنین نتایج نشان دادکه نمونه های حاصل از اختلاط ۶۰ % شیر و ۴۰ %آب پنیر از نظر خواص ظاهری و ارگانولپتیکی و شیمیایی بهترین نتیجه را دارا هستند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.