مقاله تغییرات فیزیولوژیکی میوه پیارم طی مراحل مختلف رشدونمو


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغییرات فیزیولوژیکی میوه پیارم طی مراحل مختلف رشدونمو دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغییرات فیزیولوژیکی میوه پیارم طی مراحل مختلف رشدونمو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغییرات فیزیولوژیکی میوه پیارم طی مراحل مختلف رشدونمو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغییرات فیزیولوژیکی میوه پیارم طی مراحل مختلف رشدونمو :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
خرما به لحاظ ایجاد امنیت غذایی، اشتغال، درآمدزایی، حفظ محیط زیست و توسعه پایدار کشاورزی، یکمحصول استراتژیک بوده و همچنین از آن به عنوان میوه بحرانیاد می شود زیرا در حوادث غیرمترقبه جزءاولین محموله هایی است که به نقاط حادثه ارسال میشود. اهمیت اقتصادی این محصول به عنوان یکی از اقلامصادراتی غیر نفتی علاوه بر صادرات و ارز آوری زیاد،دارای محدودیت مناطق اصلی تولید در جهان استوامکان رقابت آن نسبتا کمتر از سایر محصولات صادراتی دیگر میباشد پس میتوان جایگاه ویژه ای را از نظرافتصادی برای آن متصور شد. خرما تنها محصول کشاورزی می باشد که با حداقل سرمایه گذاری نسبت به سایردرختان میوه در مناطق جنوبی کشور میتواند منبع پر درامدی برای نخلکاران باشد. کشور ایران با سطح زیر کشتحدود ۰۴۲ هزار هکتار وتولیدی حدود یک میلیون تن محصول، از بزرگترین تولید کنندگان خرما در دنیا بهشمار میرود. داشتن دانش لازم درباره چگونگی رشد ونمو میوه، نقش بسزایی در افزایش تولید وکیفیت میوهدارد.به منظور پرورش اقتصادی یک رقم میوه در یک منطقه، مدیریت مناسب باغ براساس تغیرات مورفولوژیکیوفیزیولوژیکی که در طول دوره رشد میوه رخ میدهند ضروری می باشد.جهت دستیابی به اطلاعات اساسی درمورد رقم پیارم، تحقیقی طی دو سال متوالی در چهار مرحله رشد میوه آن انجام گرفت. خصوصیات مختلفمیوه درمراحل کیمری، خلال، رطب وخرما برداشت بررسی شدند. براساس نتایج بدست آمده منحنی تغییراتمیزان پروتئین، عناصر غذایی، فنل کل وفلاونوئید کل میوه، تانن محلول واسیدیته طی مراحل مختلف رسیدنمیوه مشخص گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.