مقاله بررسی عوامل موثر بر رشد و عملکرد گل دهی پیاز زعفران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عوامل موثر بر رشد و عملکرد گل دهی پیاز زعفران دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عوامل موثر بر رشد و عملکرد گل دهی پیاز زعفران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عوامل موثر بر رشد و عملکرد گل دهی پیاز زعفران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عوامل موثر بر رشد و عملکرد گل دهی پیاز زعفران :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
زعفران (.Crocus sativus L) گیاهی علفی، چند ساله، نیمه گرمسیری و سرما دوست از تیره زنبقیان (Iridaceae) است. که به عنوان گران ترین محصول کشاورزی و دارویی جهان جایگاه ویژه ای در بین محصولات صنعتی و صادراتی ایران دارد و عمدتا برای مصارف ادویه ای آن در سطح جهان مورد کشت و کار قرار می گیرد. از آنجایی که، تکثیر زعفران به دلیل عقیم بودن آن منحصرا توسط پیاز می باشد، لذا انتخاب و تهیه پیاز برای کاشت اینمحصول از عوامل مهم تولید زعفران بوده و عملکرد نهایی بستگی زیادی به اندازه پیاز مصرفی دارد. بررسی عواملفیزیولوژیکی، محیطی و زراعی نظیر اندازه پیاز، زمان و درجه حرارت ذخیره سازی پیاز، زمان کشت، تراکم و روش کاشت،کود دهی و غیره در روش های کاشت سنتی و نوین از اهمیت ویژه ایی برخوردار است، از این رو برای نیل به عملکردمطلوب، بررسی شرایط محیطی رشد، ویژگی های فیزیولوژیکی و ژنتیکی گیاه زعفران دارای اهمیت ویژه است. تحقیقاتنشان داده است که درجه حرارت رشد و انبارداری به عنوان یکی از عوامل محیطی، هورمون های رشد به دلیل نقشی کهدر فعالیت های فیزیولوژیکی و فرآیندهای بیوشیمیایی گیاه دارند و مقدار ذخائر پیازها به عنوان عامل تکثیر گیاه ازفاکتورهای مهم در تولید این گیاه زراعی محسوب می شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.