مقاله بررسی اثر متقابل ژنوتیپ x محیط برای عملکرد دانه ژنوتیپهای امیدبخش جو در اقلیم گرم کشور با استفاده از مدل AMMI


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر متقابل ژنوتیپ x محیط برای عملکرد دانه ژنوتیپهای امیدبخش جو در اقلیم گرم کشور با استفاده از مدل AMMI دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر متقابل ژنوتیپ x محیط برای عملکرد دانه ژنوتیپهای امیدبخش جو در اقلیم گرم کشور با استفاده از مدل AMMI  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر متقابل ژنوتیپ x محیط برای عملکرد دانه ژنوتیپهای امیدبخش جو در اقلیم گرم کشور با استفاده از مدل AMMI،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر متقابل ژنوتیپ x محیط برای عملکرد دانه ژنوتیپهای امیدبخش جو در اقلیم گرم کشور با استفاده از مدل AMMI :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
به منظور تعیین پایداری عملکرد دانه ۱۸ رقم و لاین امیدبخش جو و بررسی اثرات متقابل ژنوتیپ × محیط این لاینها به همراه دو شاهد نیمروز/صحرا و EBYTW84-18 در طی سالهای زراعی ۸۸-۱۳۸۶ (به مدت دو سال ) در ۵ ایستگاه منطقه گرم کشور شامل ایستگاههای اهواز، زابل، مغان، گنبد و داراب در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در آزمایش یکنواخت سراسری مورد بررسی قرار گرفتند. عملکرد ارقام و لاینهای مورد بررسی پس از جمع آوری نتایج از مکانهای مختلف مورد تجزیه مرکب قرار گرفت. در تجزیه واریانس مرکب بر روی عملکرد تیمارها ، اختلاف معنی دار برای اثرات متقابل سال × مکان و رقم × مکان و همچنین اثر متقابل سه گانه رقم × مکان × سال محاسبه گردید. ارقام و لاینهای برتر با استفاده از مقایسه میانگین عملکرد به روش دانکن مشخص شدند .لاینهای شماره ۴، ۱۷، ۳ و ۱۴ با داشتن عملکرد ۵/۰۹۸، ۵/۰۰۴، ۴/۹۰۸ و ۴/۸۹۶ تن در هکتار بیشترین مقدار عملکرد را دارا بودند. جهت بررسی دقیق تر اثرات متقابل ژنوتیپ × محیط و تعیین سازگاری ژنوتیپها از روش تجزیه پایداری امی (AMMI) برای تجزیه داده ها استفاده شد. با توجه به معیارهای پایداری مورد استفاده و سایر خصوصیات زراعی مناسب (مقاومت به بیماری، خوابیدگی و تیپ زراعی) ، لاینهای شماره ۳، ۴ و ۱۷ دارای سازگاری بالا در مناطق مختلف اقلیم گرم کشور شناخته شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.