مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی سطوح مختلف نیتروژن و زمان برداشت بر میزان محصول و تجمع نیترات در برگ برخی توده های اسفناج بومی ایران(Spinacia oleracea L) :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی مقادیر مختلف کود اوره بر روی کمیت و کیفیت گیاه اسفناج آزمایشی در سال ۱۳۹۱ در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید چمران اهواز اجرا گردید. آزمایش بصورت اسپلیت پلات در مکان و زمانبر پایه بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار با تیمارهای (چهار سطح کود اوره و چهار رقم اسفناج بومی) انجام شد.نتایج نشان داد: توده همدان و تیمار کودی ۱۵۰ کیلوگرم در هکتار بیشرین سطح برگ را داشتند. بالاترین عملکرددر رقم شیروان حاصل شد. سطوح کود اوره و ارقام اسفناج تأثیر معنی داری بر میزان کلروفیل و کربوهیدرات نداشتند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.