مقاله بررسی رفتارهای چرایی دام نژاد افشاری به روش کرنومتر(مطالعه موردی:مراتع ییلاقی گنداب شهرستان گرمه،خراسان شمالی)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رفتارهای چرایی دام نژاد افشاری به روش کرنومتر(مطالعه موردی:مراتع ییلاقی گنداب شهرستان گرمه،خراسان شمالی) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رفتارهای چرایی دام نژاد افشاری به روش کرنومتر(مطالعه موردی:مراتع ییلاقی گنداب شهرستان گرمه،خراسان شمالی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رفتارهای چرایی دام نژاد افشاری به روش کرنومتر(مطالعه موردی:مراتع ییلاقی گنداب شهرستان گرمه،خراسان شمالی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رفتارهای چرایی دام نژاد افشاری به روش کرنومتر(مطالعه موردی:مراتع ییلاقی گنداب شهرستان گرمه،خراسان شمالی) :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در ابتدا به کمک پایش صحرایی محدوده مورد چرای دامها مشخص شد. جهت مطالعه پوشش گیاهی از رویش پلات اندازی با پلاتهای یک مترمربعی به صورت تصادفی ۳۰ پلات در هر تیپ استفاده شد. در هر پلات اقدام به برداشت خصوصیات پوشش گیاهی از قبیل اطلاعات مربوط به تولید و درصد تاج پوشش محاسبه شد. در این مطالعه ابتدا گونه های مهم و کلیدی مراتع منطقه و همچنین گونه های همراه شناسایی شد و ارزش رحجانی گونه های منتخب بررسی گردید. برای بررسی رژیم غذایی از روش زمان سنجی با بکارگیری گوسفند در درون گله استفاده می شود. در طی فصل جرای منطقه، ماهی چهار روز و در طول هر روز در سه زمان ( چرای صبحگاهی، ظهر و عصر) سه تکرار ۱۰ دقیقه ای به طور متوالی در هر وعده، کار زمان سنجی انجام شد. در این روش چرای طبیعی دام در داخل گله مورد توجه است. پس از ثبت اطلاعات فوق و انتقال به کامپیوتر، اقدام به استخراج داده های مرود نیاز از قبیل نوع گونه مورد چرا، مدت زمان توقف هر دام بر روی هر گونه، مدت زمان حرکت و استراحت دام و تعداد دفعات چرای دام از هر یک از گونه ها محاسبه گردیده و میزان بهره برداری از هر یک از گونه ها از رابطه زیر تعیین شد؛ درصد بهره برداری (ترکیب جیره) برابر است با زمان چرا از یک گونه به ثانیه به زمان چرای تمام گونه به ثانیه ضربدر ۱۰۰ در نهایت با استفاده از فرمول زیر(۱) شاخص رجحان هر یک از گونه های گیاهی برای گوسفند محاسبه گردید: ترکیب جیره% =شاخص رجحان(preference index)پوشش گیاه در مرتع% برای بررسی های آماری، از قبیل مقایسه میانگین ها، آنالیزهای همبستگی، رسم منحنی های مربوطه و .. از نرم افزارهای exelو SPSS استفاده شد. در این تحقیق به این نتیجه رسیده شد که چرای دام در وعده ها و روزها و ماههای مختلف متفاوت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.