مقاله بررسی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی عصاره اتانولی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی عصاره اتانولی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی عصاره اتانولی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی عصاره اتانولی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی عصاره اتانولی پرچم گل زعفران به کمک فناوری امواج اولتراسوند :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این پژوهش بررسی استخراج ترکیبات آنتوسیانینی از عصاره اتانول و اسید کلریدریک(۸۵:۱۵) پرچم گیاه زعفران که تحت تأثیر تیمار فراصوت قرار گرفته است، با استفاده از روش pH افتراقی و اسپکتروسکوپی صورت گرفت. برای بهینه سازی فرایند در سه زمان ۵، ۱۰ و ۱۵ دقیقه و شدت صوت ۲۰، ۶۰ و ۱۰۰% بررسی شد. نتایج به دست آمده نشان می دهد که مناسب ترین شرایط برای استخراج بیشترین میزان آنتوسیانین عصاره، زمان ۱۰ دقیقه و شدت صوت ۱۰۰% بود. تحت این شرایط و بیشترین میزان استخراج ترکیبات آنتوسیانینی (۴۸/۸۳ میلی گرم در میلی لیتر) به ازای ۵ گرم از پودر اولیه، زمان ۱۰ دقیقه و شد صوت ۱۰۰ درصد را ایجاد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.