مقاله مروری بر تأثیر فرایند هیدرولیز آنزیمی بر ویژگی های پروتئین های هیدرولیز شده


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر تأثیر فرایند هیدرولیز آنزیمی بر ویژگی های پروتئین های هیدرولیز شده دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر تأثیر فرایند هیدرولیز آنزیمی بر ویژگی های پروتئین های هیدرولیز شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر تأثیر فرایند هیدرولیز آنزیمی بر ویژگی های پروتئین های هیدرولیز شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر تأثیر فرایند هیدرولیز آنزیمی بر ویژگی های پروتئین های هیدرولیز شده :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
پروتئینها به شکل گسترده ای در صنعت غذا قابل استفاده هستند. اما به علت ویژگیهای خاص پروتئینها استفاده از آنها در محصولات مختلف محدود شده، یکی از روشهای اصلاح این ویژگی ها هیدرولیز به پپتیدهای کوچکتر است. از این روش در ت هیه فرمولاسیونهای ضد حساست غذای کودک، مواد غذایی برای تغذیه معده ای و روده ای بیماران، فرمولاسیونهای رژیمی برای تغذیه ورزشکاران، تولید محصولاتی برای کاهش فشار خون و محافظت از دندان در برابر پوسیدگی، غنی سازی نوشیدنیها و آبمیوه ها و حتی تهیه غذای حیوانات (منابع ارزان قیمت) استفاده می شود. هیدرولیز میتواند منجر به تغییر طعم، افزایش حلالیت پروتئین، کاهش ویسکوزیته (به جز موارد استثناء)، کاهش قابلیت امولسیون کنندگی و پایداری امولسیون و کاهش قابلیت کفسازی و پایداری کف در درجه هیدرولیز بیشتر از ۵%، ایجاد قابلیت ژلسازی در pH و درجه هیدرولیز خاص، کاهش در ویژگی آلرژی زایی در درجه هیدرولیز خاص و ایجاد پپتیدای زیست فعال گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.