مقاله مدل سازی آماری و بررسی آماری پارامترهای موثر بر کیفیت و کمیت پودر گوجه فرنگی تولید شده توسط دستگاه خشک کن پاششی در مقیاس صنعتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مدل سازی آماری و بررسی آماری پارامترهای موثر بر کیفیت و کمیت پودر گوجه فرنگی تولید شده توسط دستگاه خشک کن پاششی در مقیاس صنعتی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مدل سازی آماری و بررسی آماری پارامترهای موثر بر کیفیت و کمیت پودر گوجه فرنگی تولید شده توسط دستگاه خشک کن پاششی در مقیاس صنعتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مدل سازی آماری و بررسی آماری پارامترهای موثر بر کیفیت و کمیت پودر گوجه فرنگی تولید شده توسط دستگاه خشک کن پاششی در مقیاس صنعتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مدل سازی آماری و بررسی آماری پارامترهای موثر بر کیفیت و کمیت پودر گوجه فرنگی تولید شده توسط دستگاه خشک کن پاششی در مقیاس صنعتی :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
با توجه به مصرف زیاد رب گوجه فرنگی در کشور و وجود طعم دهنده،رنگ دهنده،نگهدارنده یا قوام دهنده در رب گوجه فرنگی تولیدی برخیکارخانجات و گرایش مردم به مصرف محصولات ارگانیک، می توان از پودر گوجه فرنگی به عنوان جایگزینی برای رب گوجه فرنگی استفاده کرد زیرا که پودر گوجه فاقد هر گونه افزودنی و نگهدارنده بوده و در صورت آگاهی مردم از خواص آن شامل ارگانیک و سالم بودن، می توان از لحاظ اقتصادی نیز جایگاه خوبی برای آن در بازار مصرف و نیز بازار مصرف صتایع دیگر از قبیل سوپ های آماده، پفک و ; ایجاد کرد. از مزایای دیگری که برای پودر گوجه می توان نگهداری، حمل و نقل راحت و مدت زمان ماندگاری آن نام برد. هدف از این تحقیق مدل سازی آماری پارامترهای موثر بر کیفیت پودر گوجه فرنگی می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.