مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر سطوح مختلف شوری آب و کود نبتروژن بر اجزای عملکرد برنج رقم هاشمی در منطقه رشت :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
با توجه به تاثیر شوری آب آبیاری، کود نیتروژن و اثر متقابل آنها بر عملکرد و صفات مورفولوژیک گیاه برنج هاشمی که رقم غالب منطقه می باشد آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان در سال زراعی ۱۳۹۱-۱۳۹۰ به صورت کرت های خرد شده در قالب طرح بلوک های پایه کامل تصادفی در ۳ تکرار و با ۶ تیمار آب آبیاری (۱- آب چاه (تیمار شاهد)، ۲- رودخانه سپیدرود، ۳- مخلوط آب رودخانه سپیدرود و آب دریای خزر به نسبت ۵ و ۱۰ درصد و ۴- مخلوط آب چاه و آب دریای خزر به نسبت ۵ و ۱۰ درصد) و ۳ سطح کودی (صفر، ۴۵ و ۹۰ کیلوگرم اوره در هکتار) اجرا گردید. نتایج نشان داد که ترکیب آب دریا باعث کاهش قابل قبول میزان صفات مورد نظر ارزیابی در برنج شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.