مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
سیستم های ماشین بینایی و پردازش تصویر روش های نوینی هستند که در بخش صنعت غذایی و کشاورزی کاربردهای مختلفی دارند. استفاده از تکنولوژی بینایی ماشین در گذشته و حال برای طبقه بندی و کنترل کیفی و کمی موادغذایی بسیارموفقیت آمیز بوده است. این پژوهش سعی بر این دارد که مطالعه های انجام شده در زمینه پردازش تصویر و طبقه یندی در مواد غذایی مرور کرده و در پایان جمع بندی شود. به این منظور پیشینه تحقیق به صورت موضوعی طبقه بندی شده و مورد بررسی قرار گرقته است. تا بهترین روش موجود در زمینه شناسایی ویژگی های ظاهری و کیفیت مواد غذایی پیشنهاد شود. نتیجه این بررسی نشان می دهد که نمی توان تنها به نظریات کارشناسان در چگونگی مواد غذایی اکتفا کرد و نیازمند روش های نوین برای سنجش و بهبود در کیفیت موادغذایی می باشیم.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.