مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر مطالعات انجام شده بر خواص کیفی و کمی مواد غذایی با استفاده از پردازش تصویر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
سیستم های ماشین بینایی و پردازش تصویر روش های نوینی هستند که در بخش صنعت غذایی و کشاورزی کاربردهای مختلفی دارند. استفاده از تکنولوژی بینایی ماشین در گذشته و حال برای طبقه بندی و کنترل کیفی و کمی موادغذایی بسیارموفقیت آمیز بوده است. این پژوهش سعی بر این دارد که مطالعه های انجام شده در زمینه پردازش تصویر و طبقه یندی در مواد غذایی مرور کرده و در پایان جمع بندی شود. به این منظور پیشینه تحقیق به صورت موضوعی طبقه بندی شده و مورد بررسی قرار گرقته است. تا بهترین روش موجود در زمینه شناسایی ویژگی های ظاهری و کیفیت مواد غذایی پیشنهاد شود. نتیجه این بررسی نشان می دهد که نمی توان تنها به نظریات کارشناسان در چگونگی مواد غذایی اکتفا کرد و نیازمند روش های نوین برای سنجش و بهبود در کیفیت موادغذایی می باشیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.