مقاله نقش جلبک های دریایی (Seaweeds یا Macroalgae) در صنایع غذایی با تأکید بر گونه های دریای عمان


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش جلبک های دریایی (Seaweeds یا Macroalgae) در صنایع غذایی با تأکید بر گونه های دریای عمان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش جلبک های دریایی (Seaweeds یا Macroalgae) در صنایع غذایی با تأکید بر گونه های دریای عمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش جلبک های دریایی (Seaweeds یا Macroalgae) در صنایع غذایی با تأکید بر گونه های دریای عمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش جلبک های دریایی (Seaweeds یا Macroalgae) در صنایع غذایی با تأکید بر گونه های دریای عمان :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
جلبک های سبز، قهوه ای و قرمز، سه گروه عمده از جلبک های اقتصادی با کاربری در صنایع غذائی انسان و دام و توزیع و فراوانی مناسب در سواحل دریای عمان می باشند. از گروه جلبک های سبز (کاهوی دریایی) گونه Ulva faciata علاوه بر ارزش تغذیه ای، به لحاظ داشتن اولوالین که باعث کاهش فشار خون می گردد، مهم است. از گروه جلبک های قهوه ای (سارگاسوم)، محصولات استخراجی متفاوتی از قبیل آلژینات و اسیدهای آن و مواد معدنی بدست می آید که آلژینات ها در صنایع غذایی برای تولید محصول با کیفیت و قدرت ماندگاری مطلوب کاربرد دارد. جلبک های قرمز، بعنوان غذا و منبع تولید دو هیدروکلوئید و اراگینان است که نقش بسیار مهمی در صنایع دارویی، تغذیه و ; دارند. گونه جلبکی Gracilariopsis persica یک جلبک قرمز اندمیک با قابلیت اقتصادی می باشد که آگار تولیدی از آن می تواند در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.