مقاله مقایسه ویژگیهای میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه شده درشهر اراک درسال ۱۹۳۱ با استانداردهای ملی ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مقایسه ویژگیهای میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه شده درشهر اراک درسال ۱۹۳۱ با استانداردهای ملی ایران دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مقایسه ویژگیهای میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه شده درشهر اراک درسال ۱۹۳۱ با استانداردهای ملی ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ویژگیهای میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه شده درشهر اراک درسال ۱۹۳۱ با استانداردهای ملی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مقایسه ویژگیهای میکروبی شیرینی های خامه ای عرضه شده درشهر اراک درسال ۱۹۳۱ با استانداردهای ملی ایران :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
هدف : شیرینی های خامه ای مصرف گسترده ای دارند و بخش مهمی از تولیدات صنفی می باشند. هدف از این مطالعه توصیفی-مقطعی که درسال۱۹۳۱ انجام شد بررسی آلودگی میکروبی شیرینی خامه ای عرضه شده در قنادی های شهر اراک بود. مواد و روش ها : تعداد ۱۲۰ نمونه شیرینی خامه ای بصورت تصادفی تهیه و به آزمایشگاه منتفل و طبق استاندارد ملی ایران از نظر شمارش انتروباکتریاسه ها، کپک، مخمر و شناسایی اشرشیاکلی و سالمونلا مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج و بحث: در مجموع ۱۱۵ نمونه (۹۵/۸%) به میکروبهای مختلف آلوده و غیرقابل مصرف بودند، ۸۱/۶% به انتروباکتریاسه ها ((۱×۱۰(۲<)؛۳۰% به اشریشیاکلی (محد مجاز منفی)، ۴/۲% به کپک ((۳×۱۰(۲<)؛ ۹۵/۸% به مخمر ((۱×۱۰(۳<) آلوده بوند. آلودگی به سالمونلا(حد مجاز منفی) مشاهده نگردید. نتیجه گیری کلی: آلودگی بالای این فرآورده ها نشان دهنده شرایط غیر بهداشتی کارگاه های تولید کننده و عدم رعایت نکات بهداشتی در هنگام کارو نگهداری این محصولات است. بیشترین آلودگی مربوط به مخمرها و انتروباکتریاسه ها بوده است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.