مقاله باکتری های اسید لاکتیک به عنوان عامل کنترل قارچ ها و مایکوتوکسین ها


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله باکتری های اسید لاکتیک به عنوان عامل کنترل قارچ ها و مایکوتوکسین ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله باکتری های اسید لاکتیک به عنوان عامل کنترل قارچ ها و مایکوتوکسین ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله باکتری های اسید لاکتیک به عنوان عامل کنترل قارچ ها و مایکوتوکسین ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله باکتری های اسید لاکتیک به عنوان عامل کنترل قارچ ها و مایکوتوکسین ها :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
مواد غذایی به دلیل مختلف در معرض آلودگی قرار دارند. مایکوتوکسینها مواد بیولوژیک هستند که به دنبال رشد قارچهای توکسین زا در مواد غذایی، تولید و کیفیت آنها را کاهش می دهند و به عنوان یک خطر بالقوه برای سلامت انسان مطرح می باشد. امروزه روشهای شیمیایی و فیزیکی گوناگونی جهت کنترل رشد میکروارگانیسم و جلوگیری از تولید سم در مواد غذایی به کار می رود. کپکها نسبت به تعدادی از روشهای شیمیایی و برخی از نگهدارنده ها مقاومت نشان می دهند. از طرفی با افزایش سطح آگاهی افراد، تقاضا بر کاهش استفاده از مواد شیمیایی و استفاده از مواد نگهدارنده طبیعی رو به افزایش است. کنترل بیولوژیکی یک میکروارگانیسم توسط میکروارگانیسم دیگر بیشترین توجه را به خود جلب کرده است. از جمله باکتریهاییی که در این زمینه مورد بررسی قرار گرفته اند باکتریهای اسید لاکتیک می باشد. در این مقاله توانایی باکتریهای اسید لاکتیک در کنترل رشد کپکها و مایکوتوکسینها بررسی شده است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.