مقاله تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و آبگیری اسمزی توسط محلول نمک درخشک کردن کرفس
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و آبگیری اسمزی توسط محلول نمک درخشک کردن کرفس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و آبگیری اسمزی توسط محلول نمک درخشک کردن کرفس کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و آبگیری اسمزی توسط محلول نمک درخشک کردن کرفس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تاثیر پیش تیمارهای اولتراسوند و آبگیری اسمزی توسط محلول نمک درخشک کردن کرفس :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
هدف: کاهش میزان چروکیدگی ، تغییر رنگ و واکنش های نامطلوب شیمیایی نظیر قهوه ای شدن در خشک کردن کرفس، با استفاده از روشهای اولتراسوند و آبگیری اسمزی. مواد و روش ها: مواد اولیه مورد استفاده در این پژوهش شامل کرفس ، نمک و تولوئن بودند . تجهیزات مورد استفاده شامل دستگاه اولترا سوند ساخت شرکت فیشرساینتیفیک ، آون ساخت شرکت ترماکس بود . در این پژوهش از محلول اسمزی نمک در سه غلظت (۳۰، ۴۰، ۵۰ درصد) در سه دما (۷، ۲۶، ۴۵ درجه سانتیگراد) و از امواج اولتراسوند در فرکانس ثابت ۲۵ کیلوهرتز و در سه شدت (۳۰، ۶۰، ۹۰ درصد) برای آبگیری اسمزی کرفس استفاده شد. نتایج و بحث: نتایج نشان دهنده تاثیر معنی دار همه متغیرهای مستقل بر روی خصوصیات جذب مواد جامد ، دفع آب ، کاهش وزن، چروکیدگی ، تغییر رنگ است (P<0.01) البته در مورد تاثیر امواج اولتراسوند بر تغییرات رنگ با اینکه سبب کاهش تغییر رنگ می شود ولی این تاثیر معنی دار نیست. نتیجه گیری کلی: استفاده از پیش تیمارهای اولتراسوند و آبگیری اسمزی توسط محلول نمک درخشک کردن کرفس باعث کاهش کلیه عوامل نامطلوب خشک کردن بجز تغییر رنگ می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.