مقاله تعیین تقلبات غذایی با استفاده از تکنیک الایزا


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین تقلبات غذایی با استفاده از تکنیک الایزا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تقلبات غذایی با استفاده از تکنیک الایزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تقلبات غذایی با استفاده از تکنیک الایزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تقلبات غذایی با استفاده از تکنیک الایزا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تعیین تقلیات فراورده های غذایی مثل گوشت، شیر یا ماهی به منظور ارزیابی ارزش فراورده و اطمینان از محافظت مصرف کننده بسیار ضروری است. لذا در طی سال های اخیر از تکنیک های مختلفی برای شناسایی ترکیبات غذایی استفاده شده است. تکنیک های کروماتوگرافی و الکتروفورز از جمله روش های رایج برای شناسایی ترکیبات غذای مختلف می باشد اما استفاده از این روش ها در آنالیزهای متداول به علت افزایش هزینه و زمان تشخیص و پیچیده بودن روش اجرا مناسب نمی باشد. در نتیجه اخیراً برای شناسایی ترکیبات مختلف غذایی از روش های ایمونولوژیکی استفاده می شود که در میان آنها تکنیک الایزا به دلیل عدم نیاز به تجهیزات پیشرفته، کاهش هزینه و زمان تشخیص به طور گسترده مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین برای آنالیزهای همزمان تعداد زیادی از نمونه مناسب می باشد. این مقاله مرور جامعی بر کاربرد کنیک الایزا برای تشخیص و تفکیک انواع گوشت، ماهی، شیر، تقلیات آب میوه جات، تعیین غذاهای اصلاح شده ژنتیکی، غذاهای تابش دیده و شناسایی ترکیبات آلرژن می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.