مقاله مروری بر اثرات افزودن زئولیت به جیره غذایی نشخوارکنندگان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مروری بر اثرات افزودن زئولیت به جیره غذایی نشخوارکنندگان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مروری بر اثرات افزودن زئولیت به جیره غذایی نشخوارکنندگان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر اثرات افزودن زئولیت به جیره غذایی نشخوارکنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مروری بر اثرات افزودن زئولیت به جیره غذایی نشخوارکنندگان :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
مرور این مطالعات جهت بررسی اثرات مفید زئولیتها بر نشخوارکنندگان صورت گرفت. مصرف سطوح مختلف زئولیت در جیره غذایی گاو های شیرده موجب افزایش شیر تولیدی گاو ها می شود. گاوهایی که با ۲/۵ درصدکلینوپتیلولیت در جیره تغذیه می شوند به طور معنی داری کمتر دچار کتوز حاد در مدت اولین ماه بعد از زایش می شوند، و تولیدکل شیر بالاتر دارند. همچنین زئولیت روی هضم شکمبه ای و همچنین pH دستگاه گوارش ، میکروارگانیسم ها ، روی بازده استفاده از خوراک و افزایش وزن روزانه در بره های پرواری دارای اثرات مثبت و مفیدی است. کلینوپتیلولیت با کاهش نرخ عبوری روده به جذب شدن مناسب آب کمک می کند وباعث فشرده ومتراکم شدن مدفوع در گوساله ها می شود. استفاده از زئولیت ها در مقدار مناسب در کاهش وقوع، شدت ومدت اسهال درگوساله های نوزاد اثر مثبت دارد. افزایش PH (قلیایی) مدفوع و شکمبه گاوهای تغذیه شده با زئولیت موید تخمیر بهتر الیاف در شکمبه از یک طرف و هضم بیشتر نشاسته در روده کوچک از طرف دیگر می باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.