مقاله ارزیابی ویژگیهای کمی کشت مخلوط سیر (Allium sativum) با نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در مراحل اولیه رشد در منطقه ساری


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی ویژگیهای کمی کشت مخلوط سیر (Allium sativum) با نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در مراحل اولیه رشد در منطقه ساری دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی ویژگیهای کمی کشت مخلوط سیر (Allium sativum) با نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در مراحل اولیه رشد در منطقه ساری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی ویژگیهای کمی کشت مخلوط سیر (Allium sativum) با نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در مراحل اولیه رشد در منطقه ساری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی ویژگیهای کمی کشت مخلوط سیر (Allium sativum) با نخود فرنگی (Pisum sativum L.) در مراحل اولیه رشد در منطقه ساری :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
جهت تعیین خصوصیات کمی سیر سبز در مخلوط با نخود فرنگی، پژوهشی به صورت طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار و هشت تیمار در پاییز ۱۳۹۲ در شهرستان ساری اجرا شد. تمیارها عبارت بودند از آرایشهای مختلف کاشت (سیر خالص، مخلوط جایگزینی ۲۵+۷۵، ۵۰+۵۰، ۷۵+۲۵ درصد، مخلوط افزایشی ۲۵+۱۰۰، ۵۰+۱۰۰، ۷۵+۱۰۰، ۱۰۰+۱۰۰ درصد سیر و نخود فرنگی). یک ماه پس از کاشت وزن تر ساقه، وزن تر برگ، وزن تر کل، عملکرد نسبی و ضریب برابری سیر اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که تیمار افزایشی ۱۰۰+۱۰۰ درصد سیر و نخود فرنگی بیشترین وزن تر ساقه، وزن تر برگ و وزن تر کل بترتیب ۵۲/۹۴، ۴۵/۳ و ۹۸/۲۴ گرم در متر مربع را دارا بود. در مجموع، به نظر میرسد در مراحل اولیه رشد، کشت مخلوط افزایشی سیر و نخود فرنگی به مراتب عملکرد بهتری نسبت به کشت جایگزینی آنها دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.