مقاله کاربرد جذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد جذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد جذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد جذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد جذب های اکسیژن در بسته بندی مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
جاذب های اکسیژن یکی از زیرشاخه های بسته بندی فعال است. بسته بندی فعال شرایط جو بسته را به گونه ای تغییر می دهد که موجب افزایش عمر نگهداری ماده غذایی شده و ایمنی و ویژگی ه ای حسی غذا را بهبود می بخشد. بسته بندی به روش خلاء و بسته بندی تحت اتمسفر تغییر یافته، عمدتاً در جداسازی اکسیژن به هنگام بسته بندی مورد استفاده قرار می گیرند، اما این روش ها نمی توانند باقیمانده اکسیژن را در بسته بطور مناسبی حذف نمایند و حدود ۲-۱% درصد اکسیژن در خلل و فرج غذا باقی می ماند در حالیکه جاذب های اکسیژن قادر هستند میزان اکسینژن را به کمتر از ۰۰۱ درصد کاهش دهند و در این مقدار نگهدارند جاذب ها حتی می توانند اکسیژنی که طی نگهداری از ماده بسته بندی عبور می کند، را جذب نمایند. در این متن، سیر تحولی در زمینه جاذب های اکسیژن مورد بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.