مقاله هیدرولیز آنزیمی روغن پالم اولئین با استفاده از لیپاز تجاری لیپوزیم RM IM


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله هیدرولیز آنزیمی روغن پالم اولئین با استفاده از لیپاز تجاری لیپوزیم RM IM دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله هیدرولیز آنزیمی روغن پالم اولئین با استفاده از لیپاز تجاری لیپوزیم RM IM  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله هیدرولیز آنزیمی روغن پالم اولئین با استفاده از لیپاز تجاری لیپوزیم RM IM،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله هیدرولیز آنزیمی روغن پالم اولئین با استفاده از لیپاز تجاری لیپوزیم RM IM :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این تحقیق روغن پالم اولئین با استفاده از لیپوزیم RMIM تحت واکنش هیدرولیز جزئی قرار گرفت. برای مدل سازی و بهینه سازی شرایط واکنش با هدف رسیدن به بیشترین میزان اسید های چرب آزاد یا دست یابی به بالاترین سرعت هیدرولیز از مدل سطح پاسخ و براساس طرح مرکب مرکزی چرخشیاستفاده شد که تعداد واکنش ها را بدون کاهش دقت در نتایج به ۳۰ عدد کم کرد . پارامتر های موثر در شرایط واکنش و سطوح آن شامل محتوی آب (۳۰ تا ۷۰ درصد وزن آنزیم) میزان آنزیم (۲ تا ۱۰ درصد از وزن روغن)، دمای واکنش ( ۴۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد) و زمان واکنش ( ۲ تا ۱۰ ساعت) بود . در نهایت اثر هر پارامتر، توان دوم آن ها و بر هم کنش بین آن ها بررسی و شرایط بهینه برای انجام واکنش مشخص شد.همه ی پارامتر ها غیر از میزان آنزیم اثر مثبت و معنی داری روی تولید اسید های چرب آزاد نشان دادند.شرایط بهینه واکنش بدست آمده توسط مدل شامل محتوی آب مصرفی ( ۵۲ درصد وزنی آنزیم)، میزان آنزیم مصرفی ( ۱۰ درصد وزنی روغن)، دمای واکنش ( ۶۳ درجه سانتی گراد ) و زمان واکنش ( ۱۰ ساعت ) بود .مقادیر پیش بینی شده که توسط مدل بدست آمدند با نتایج آزمایشگاهی مطابقت خیلی بالایی داشتند.همچنین گزینش پذیری این لیپاز به اسید های چرب اشباع در هیدرولیز جزئی روغن پالم اولئین به منظور غنی سازی دی آسیل گلیسرول ها و حذف تا حد ممکن اسید های چرب اشباع بررسی شد و ثابت گردید که این لیپاز گزینش پذیری اندکی به اسیدهای چرب اشباع نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.