مقاله خصوصیات تغذیه ای و ارگانولپتیکی نوشیدنی گیاهی شیر سویا محتوی آبمیوه ی آلبالو- زرشک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خصوصیات تغذیه ای و ارگانولپتیکی نوشیدنی گیاهی شیر سویا محتوی آبمیوه ی آلبالو- زرشک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خصوصیات تغذیه ای و ارگانولپتیکی نوشیدنی گیاهی شیر سویا محتوی آبمیوه ی آلبالو- زرشک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات تغذیه ای و ارگانولپتیکی نوشیدنی گیاهی شیر سویا محتوی آبمیوه ی آلبالو- زرشک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خصوصیات تغذیه ای و ارگانولپتیکی نوشیدنی گیاهی شیر سویا محتوی آبمیوه ی آلبالو- زرشک :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
آبمیوه های زرشک و البالو از نوشیدنی های گیاهی بومی ایران هستند. این میوه جات غنی از آنتو سیانین ها، ویتامین ث، ترکیبات فنولیک و خاصیت آنتی اکسیدانی می باشند از مقادیر مختلف آب زرشک- آلبالو و شیر سویا فرمولاسیونهای مختلف نوشیدنی شیر سویا بر مبنای آبمیوه ی آلبالو- زرشک را تهیه و از نظر ویژگی های حسی و تغذیه ای مورد بررسی قرار داده آزمونهای انجام شده شامل: اندازه گیری محتوی ترکیبات فنلی محتوی آنتوسیانین، ویتامین ث اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری (SAS9.01)در غالب طرح کاملاً تصادفی صورت گرفت. نتایج آماری حاکی از ان است که افزودن آبمیوه ی آلبالو زرشک به نوشیدنی شیر سویا باعث افزایش چشمگیر در خواص تغذیه ای آن در مقایسه با تیمار شاهد می شود. همچنین ارزیابی حسی به روش هدونیک ۵ نقطه حاکی از آن بود که افزودن آبمیوه ی آلبالو- زرشک به شیرسویا علی رغم افزایش خواص تغذیه ای اثر چشمگیری بر روی بهبود طعم، بو، بافت، آروما و پذیرش کلی فرمولاسیونها دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.