مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز یونجه زرد هندی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز یونجه زرد هندی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز یونجه زرد هندی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز یونجه زرد هندی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر تنش شوری بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز یونجه زرد هندی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
این تحقیق با هدف ارزیابی اثرات تنش شوری بر جوانه زنی و رشد اولیه علف هرز یونجه زردهندی (Officinalis Melillutus)، به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با ۳ تکرار در آزمایشگاه تکنولوژی بذر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر مورد بررسی قرار گرفت. سطوح شوری که با استفاده از نمک کلریدسدیم ایجاد شد شامل چهار سطح (شاهد، ۵-،۱۰- و ۱۵- بار) بود. در این تحقیق صفات درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، طول گیاهچه، وزن تر گیاهچه و شاخص بنیه بذر مورد بررسی قرار گرفت. نتایج این تحقیق نشان داد با افزایش شوری درصد جوانه زنی(۸۵%)، سرعت جوانه زنی(۶۷%)، طول ریشه چه(۹۶%)، طول ساقه چه(۹۷%)، طول گیاهچه(۹۸%)، وزن تر گیاهچه(۸۱%) و شاخص بنیه بذر(۹۹%) کاهش داشتند. براساس مدل لجستیک برازش شده، غلظتی از نمک جهت کاهش ۵۰ درصدی حداکثر جوانه زنی در این تحقیق برابر با ۱۱/۳۱- بار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.