مقاله بررسی روند تغییرات خصوصیات فتوسنتزی کوشیا (Kochia scoparia) در طی دوره اعمال تنش شوری در شرایط مزرعه


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تغییرات خصوصیات فتوسنتزی کوشیا (Kochia scoparia) در طی دوره اعمال تنش شوری در شرایط مزرعه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات خصوصیات فتوسنتزی کوشیا (Kochia scoparia) در طی دوره اعمال تنش شوری در شرایط مزرعه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات خصوصیات فتوسنتزی کوشیا (Kochia scoparia) در طی دوره اعمال تنش شوری در شرایط مزرعه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات خصوصیات فتوسنتزی کوشیا (Kochia scoparia) در طی دوره اعمال تنش شوری در شرایط مزرعه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
جهت بررسی اثر شوری بر ویژگیهای فتوسنتزی کوشیا، آزمایشی با سه توده کوشیا (بیرجند، بروجرد و سبزوار) و سه سطح شوری (۵/۲، ۱۰/۵ و ۲۳/۱ds/m) در طی هفت هفته در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی به صورت کرتهای دو بار خرد شده با سه تکرار اجرا شد. نتایج نشان داد که میزان فتوسنتز و تبخیر و تعرق با گذشت زمان از آغاز اعمال تنش شوری کاهش یافت. در هشتمین هفته پس از اعمال تنش شوری، میزان فتوسنتز و تبخیر و تعرق اندازه گیری شده در تیمارهای شوری و توده ها تقریباً با هم برابر بود. در انتهای فصل رشد میزان فتوسنتز و تبخیر و تعرق در تمام سطوح تنش افت چشمگیری داشت و تقریباً در یک سطح قرار گرفتند. چهار هفته پس از اعمال تنش شوری، بیشترین میزان فتوسنتز به مقدار ۱۷/۸ و ۱۵/۷ میکرو مول در متر مربع در ثانیه به ترتیب در توده های بیرجند، سبزوار و بروجرد مشاهده شد. شیب کاهش تبخیر و تعرق با گذشت زمان از اعمال تنش شوری در توده بیرجند بیش از توده های بروجرد و سبزوار بود. میزان دیاکسید کربن اتاقک زیر روزنه در تمامی تودهها و سطوح تنش شوری مورد مطالعه در هشتمین هفته پس از آغاز اعمال تنش شوری افزایش چشمگیری پیدا کرد. نتایج خصوصیات فلورسانس کلروفیل در طول دوره اعمال تنش شوری در کوشیا حاکی از بهبود این خصوصیات و در نهایت افزایش مقدار عملکرد کوانتومی فتوسیستم II بود. بطورکلی توده های بیرجند و بروجرد به ترتیب بیشترین و کمترین شیب کاهش فتوسنتز را در طول زمان اعمال تنش شوری نشان دادند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.