مقاله اصلاح خصوصیات نشاسته با استفاده از پرتوگاما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اصلاح خصوصیات نشاسته با استفاده از پرتوگاما دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اصلاح خصوصیات نشاسته با استفاده از پرتوگاما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اصلاح خصوصیات نشاسته با استفاده از پرتوگاما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اصلاح خصوصیات نشاسته با استفاده از پرتوگاما :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
از انجا که نشاسته یکی از بیوپلیمرهای کاربردی در انواع زمینه های صنعتی از جمله صنعت غذا می باشد، اصلاح خصوصیات آن مورد توجه متخصصان بوده است. نشاسته های اصلاح شده می توانند به عنوان پایدار کننده، قوام دهنده در سس ها، جانشین چربی در برخی غذاها، به عنوان تشکیل دهنده ی ژل و غیره مورد استفاده قرار گیرند. به منظور بهبود خوصا عملکردی نشاسته می توان ساختار آن را به طرق مختلف اصلاح کرد که یکی از این روش ها پرتو افکنی توسط پرتوگاما می باشد که روشی سریع، کم هزینه، سازگار با طبیعت و برای مصرف انسان بی ضرر است. با بررسی استفاده از پرتو گاما در زمینه اصلاح خصوصیات نشاسته، اثر این پرتو بر دمای ژلاتینه شدن، تنزل کیفیت، قدرت تورم، ویسکوزیته خمیر و سایر ویژگی های فیزیکوشیمیایی در نشاسته های ذرت، سیب زمینی، برنج و گندم مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. استفاده از پرتو گاما یک روش مناسب از لحاظ اربری آسانف عدم باقی گذاشتن ترکیبات مضر سلامتی است و با بهبود خصوصیات عملکردی نشاسته بهره وری از ان را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.