مقاله تحلیل هزینههای لجستیک شرکتهای کوچک و متوسط با استفاده از مدل مفهومی و بررسی تأثیر طرح هدفمندی یارانهها بر آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل هزینههای لجستیک شرکتهای کوچک و متوسط با استفاده از مدل مفهومی و بررسی تأثیر طرح هدفمندی یارانهها بر آن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل هزینههای لجستیک شرکتهای کوچک و متوسط با استفاده از مدل مفهومی و بررسی تأثیر طرح هدفمندی یارانهها بر آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل هزینههای لجستیک شرکتهای کوچک و متوسط با استفاده از مدل مفهومی و بررسی تأثیر طرح هدفمندی یارانهها بر آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل هزینههای لجستیک شرکتهای کوچک و متوسط با استفاده از مدل مفهومی و بررسی تأثیر طرح هدفمندی یارانهها بر آن :
تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
این مقاله به توسعه مدلی مفهومی به منظور بررسی و تحلیل هزینههای اثر گذار بر فرآیند پشتیبانی در شرکتهای کوچک و متوسط در صنایع غذایی و خودرو اختصاص دارد و در آن با اتکاء به ادبیات موضوع در حوزه لجستیک و مطالعات موردی انجام شده در شرکتهای مذکور تأثیر طرح هدفمندی یارانهها بر هزینههای لجستیک مورد مطالعه قرار گرفته است. نتایج تحقیق نشان داد که در سطح کلان هزینههای لجستیک به هفت گروه هزینه حمل و نقل، نگهداری موجودی، انبارداری، پردازش سفارش و سیستمهای اطلاعات، جابهجایی، اندازه دسته سفارش و هزینههای مربوط به سطح خدمات مشتریان قابل تقسیم است که حسب نوع صنعت، اهمیت نسبی آنها متفاوت است. به کارگیری روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی موسوم به AHP بر روی هزینههای لجستیک در شرکتهای مورد مطالعه نشان داد که سهم عمده در این هزینهها به حمل و نقل، توزیع و هزینههای سرمایه موجودی اختصاص دارد. در مقایسه هزینههای لجستیک قبل و بعد از اجرای مرحله اوّل طرح هدفمندی یارانهها در شرکت پگاه ۴۸/۱% و در شرکت فنرسازی زر ۴۲/۲% در درآمد حاصل از فروش افزایش داشته است. بیشترین تأثیر اجرای طرح در این افزایش بر روی هزینههای حمل و نقل به دلیل آزادسازی قیمتهای حاملهای انرژی و هزینههای نگهداری موجودی به دلیل شرایط متغیر کسب و کار و مقابله با مخاطرات بیرونی بوده است که ناگزیر به افزایش حجم موجودی انبارهای خود شدهاند. توسعه سیستم مدیریت هزینههای لجستیک در مفهوم هزینه کل، برنامه ریزیها در راستای کنترل لجستیک و بهینه سازی زمان و مقدار خرید از جمله راهکارهای مشترک در دو شرکت مورد مطالعه در جهت کاهش هزینههای لجستیک و قیمت تمام شده محصولات است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.