مقاله ارزیابی الگوریتم های طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان، نقشه زاویه طیفی، واگرایی اطلاعات طیفی و کدهای باینری در استخراج نقشه کاربری اراضی (مطالعه موردی: منطقه بیابانی کاشان، آران و بیدگل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی الگوریتم های طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان، نقشه زاویه طیفی، واگرایی اطلاعات طیفی و کدهای باینری در استخراج نقشه کاربری اراضی (مطالعه موردی: منطقه بیابانی کاشان، آران و بیدگل) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی الگوریتم های طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان، نقشه زاویه طیفی، واگرایی اطلاعات طیفی و کدهای باینری در استخراج نقشه کاربری اراضی (مطالعه موردی: منطقه بیابانی کاشان، آران و بیدگل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی الگوریتم های طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان، نقشه زاویه طیفی، واگرایی اطلاعات طیفی و کدهای باینری در استخراج نقشه کاربری اراضی (مطالعه موردی: منطقه بیابانی کاشان، آران و بیدگل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی الگوریتم های طبقه بندی ماشین بردار پشتیبان، نقشه زاویه طیفی، واگرایی اطلاعات طیفی و کدهای باینری در استخراج نقشه کاربری اراضی (مطالعه موردی: منطقه بیابانی کاشان، آران و بیدگل) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
نقشه کاربری اراضی یکی از فاکتور های اساسی در مطالعات منابع طبیعی و مدیریت محیط زیست می باشد. در طول زمان، الگوهای پوشش زمین و به تبع آن کاربری اراضی دچار تغییر و دگرگونی اساسی می شوند و عامل انسانی می تواند بیشترین نقش را در این فرآیند ایفا نماید. امروزه، بر پایه پیشرفت های تکنولوژی حاصله در قلمرو سنجش از راه دور، می توان تصاویر ماهواره ای را به منظور بررسی دقیق تر تغییرات کاربری پردازش و نتایج نهایی را به طور مصور ارائه نمود. اغلب تهیه نقشه کاربری اراضی یک منطقه یکی از پر هزینه ترین بخش های پروژه های زیست محیطی و منابع طبیعی است. داده های ماهواره ای یکی از سریع ترین و کم هزینه ترین روش های در اختیار محققان جهت تهیه نقشه کاربری اراضی می باشد. در تحقیق حاضر با استفاده از چهار روش ماشین بردار پشتیبان، نقشه زاویه طیفی، واگرایی اطلاعت طیفی و کدهای باینری کاربری اراضی منطقه کاشان، آران و بیدگل با استفاده از تصاویر ماهواره لندست و سنجیده ETM+ سال ۲۰۰۵ استخراج شده است. بدین منظور، داده های تمرینی با استفاده از مختصات توپوگرافی و تفسیر بصری جمع آوری شد. عملیات پیش پرداز شامل تصحیحات هندسی و اتمسفری بر روی تصاویر اعمال گردید. به منظور ارزیابی دقت چهار روش مذکور از پارامترهای کاپا و دقت کلی استفاده گردید. بدین ترتیب روش ماشین بردار پشتیبان در تصاویر ETM+ نتایج بهتری را تولید نموده است. دقت کل بدست آمده در این روش ۹۶۷ و ضریب کاپای آن ۰۹۵% می باشد. بدین ترتیب روش SVMبا توجه به دقت بالاتر و تطابق بیشتر با واقیت زمینی منطقه مورد مطالعه به عنوان طبقه بندی کننده بهینه برای استخراج نقشه های کاربری اراضی پیشنهاد می گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.