انتخاب اجزای غیرسازه ای ساختمان مبتنی بر روش های AHP فازی و TOPSIS مطالعه موردی پروژه های ساختمانی مناطق نفت خیز جنوب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 انتخاب اجزای غیرسازه ای ساختمان مبتنی بر روش های AHP فازی و TOPSIS مطالعه موردی پروژه های ساختمانی مناطق نفت خیز جنوب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد انتخاب اجزای غیرسازه ای ساختمان مبتنی بر روش های AHP فازی و TOPSIS مطالعه موردی پروژه های ساختمانی مناطق نفت خیز جنوب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی انتخاب اجزای غیرسازه ای ساختمان مبتنی بر روش های AHP فازی و TOPSIS مطالعه موردی پروژه های ساختمانی مناطق نفت خیز جنوب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن انتخاب اجزای غیرسازه ای ساختمان مبتنی بر روش های AHP فازی و TOPSIS مطالعه موردی پروژه های ساختمانی مناطق نفت خیز جنوب :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

امروزه با توجه به گسترش صنعت ساخت و ساز در کشور و این مهم که صنعت ساختمان یکی از مظاهر رشد وتوسعه کشورها محسوب می شود، توجه به طراحی و انتخاب سیستم اجزای مختلف ساختمان از اهمیت بالایی برخودار است همچنین بحث کاهش زمان و هزینه اجرا و موارد مشابه نیز مطرح می باشد از آنجاییکه اجزایغیرسازه ای در تمام عوامل ذکر شده تاثیرگذار می باشد لذا اهمیت این اجزا از یک سو و از سویی دیگر انتخاب سیستم مناسب اجزای مختلف با توجه به تنوع و گستردگی و همچنین ویژگی های منحصر بفردی که هر یک از آنها دارا می باشد ما را بر آن داشت که در این تحقیق به انتخاب گزینه بهینه در انتخاب اجزای غیرسازه ایساختمان بپردازیم. برای این منظور، شش گزینه دیوار و پنج سیستم سقف کاذب ساختمان شناسایی و مورد ارزیابی قرار گرفتند. جهت رتبه بندی گزینه های مورد بررسی، از روش تحلیل سلسه مراتبی فازی به عنوانیکی از بهترین روش های ارزیابی چند معیاره استفاده شد. نتایج محاسبات و تحلیل ها دلالت بر آن داشت که دیوار بلوک بتن هوادار اتوکلاو بهترین گزینه سیستم دیوار,وتایل ۶۰×۶۰بهترین گزینه جهت سقف کاذب می باشد. در نهایت مجددا رتبه بندی گزینه ها یک بار دیگر و با استفاده از روش تاپسیس بررسی و نتایج بهدست آمده از این روش تفاوت عمده ای را با نتایج حاصل از روش تحلیل سلسله مراتبی فازی نشان نداد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.